Libertad – Palmeiras: ponturi fotbal Copa Libertadores

Ambele vin dupa o dubla confruntare castagata la pas in faza optimilor Copei Libertadores.

Miercuri dimineata, de la ora Romaniei 02:30, la Asuncion, Libertad se va infrunta cu formatia braziliana Palmeiras. Meciul conteaza pentru turul sferturilor de finala din cadrul Copei Libertadores.

Libertad: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Reperezinta Paraguay in fotbalul de elita din America de Sud. A facut-o bine daca s-a calificat in sferturile de finala ale Copei Libertadores, echivalentul Americii de Sud a Ligii Campionilor de pe batranul continent. A reusit aceasta performanta dupa ce in turul anterior s-a distrat cu bolivienii de la Jorge Wilstermann. 5-1 a fost scorul dupa acele doua jocuri, in care Libertad s-a impus cu 3-1 in tur, adica atunci cand a jucat acasa si cu 2-0 pe terenul boliovienilor. A mai urmat un meci dupa acela, dar in campionatul intern. Usor extenuata dupa efortul depus, abordarea cu Luqueno a fost una diferita, iar scorul in consecinta, 2-2.

Palmeiras: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ciuda faptului ca este una dintre favoritele la titlu si in Brazilia, Palmeiras a incheiat abia 2-2 cu Santos, intr-un adevarat derby braazilian. A evoluat in deplasare si asta la finalul saptamanii trecute, atunci cand si-a aratat din nou coltii. Este o echipa care nu te iarta cand faci greseli si cel mai bun exemplu pe care il pot da este victoria dubla din optimile Copei Libertadores, atunci cand a castigat cu 8-1 in disputa cu Delfin. Nu a contrat cand a jucat acasa sau in deplasare, drept dovada ca de fiecare data s-a impus lejer, 3-1 in deplasare si 5-0 acasa.

Libertad – Palmeiras: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Este cat se poate de clare ca avem o favorita la avansarea in faza urmatoare si aceasta este Palmeiras. Insa, nu cred ca formatia din Paraguay se da la o parte fara sa-si joace sansa si drept urmare, voi miza exact pe acest lucru. Drept urmare, merg si eu pe acest fir si ma astept ca doua echipe cu real potential sa joace deschis, suficient cat sa avem goluri. Ele s-au mai intalnit de trei ori si atunci mereu s-a impus echipa gazda, indferent de cum erau cotate conform caselor de pariuri online.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1.5 goluri