Liberec — Plzen: pronosticuri hochei Extraliga

Este un meci unde oaspetii nu trebuie sa se incurce daca vor sa ramana pe loc ce duce direct in sferturile play-off-ului Extraliga.

Vineri seara, de la ora 19:00, la Liberec, in Home Credit Arena, Liberec Tigers si Plzen se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 26 a Extraliga.

Liberec: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este echipa care pleaca cu sansa a doua daca ne luam rezumam la cotele  caselor de pariuri online licentiate in Romania. Ea ocupa locul 13, singurul neutru, cu 31 de puncte. Are acelasi numar de puncte ca Litvinov, Sparta Praga si Karlovy Vary, ceea ce inseamna ca un nou succes o poate duce mai sus. Ea are moralul ridicat dupa ce in runda anterioara a reusit sa obtina a noua victorie stagionala si doar prima dupa ce s-a intrat in prelungiri. 3-2 a fost scorul meciului cu Pardubice, cu Tomas Filippi in rol de marcator al golului victoriei.

Plzen: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul ceh de hochei pe gheata are o echipa care domina autoritar, insa Plzen s-a dovedit capabila sa isi impuna si ea punctul de vedere. Astfel, vorbim despre formatia care se afla pe locul 4, cu 41 de puncte si are acelasi numar de puncte ca Mlada Boleslav. Totodata, in runda anterioara a reusit sa obtina a 13-a victorie stagionala si doar a doua dupa ce s-a intrat in prelungiri. Dupa 2-2 in timpul regulamentar, jucatorul Michal Bulir a inscris golul victoriei in prelungirile meciului.

Liberec – Plzen: cote la pariuri si predictii pariuri

In ultima intalnire directa a fost 3-1 pentru Plze, insa meciul s-a jucat cu Plzen in rolul echipei gazda. La Liberec in ultimala cinci dueluri echipa gazda s-a impus in patru dueluri si in trei dintre ele inca din timpul regulamentar s-a impus. Cred ca acum este altcva, sunt motivate de succesul din runda anterioara si astept sa le vad la treaba, sa ne ofere cel putin cinci modificari ale tabelei.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
63 / 0 / 20
Calcul:
+1 896 RON
ROI:
22.8 %
Pariuri:
2363 / 42 / 1489
Calcul:
-13 528 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 83
63 / 0 / 20
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 3899
2363 / 42 / 1489
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4.5 goluri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde