Leverekusen – Slavia Praga: ponturi Europa League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.60 pentru infruntarea din grupele Europa League, dintre Leverkusen si Slavia Praga.

Leverkusen: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Leverkusen se afla pe locul 2 in aceasta grupa, cu 12 puncte. Nemtii sunt deja calificati, alaturi de adversarii de astazi. Cele doua sunt la egalitate de puncte, insa cehii detin momentan avantajul meciurilor directe. In mansa tur din Cehia, Slavia s-a impus la limita, cu scorul de 1-0. In afara de acel esec, Leverkusen a reusit sa defileze in partidele cu Nice si Beer Sheva, acumuland punctaj maxim cu ele.

Etapa trecuta, Bayer Leverkusen a castigat in Franta cu scorul de 3-2. In campionat, gazdele de astazi s-au impus la Schalke cu scorul de 3-0. A continuat perioada excelenta pentru echipa, care acum vrea primul loc in grupa de Europa League.

Slavia Praga: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Slavia merge si ea foarte bine in campionat, castigand meci dupa meci. Dupa mica sincopa cu Brno (scor 1-1), oaspetii de astazi s-au revansat in derby-ul cu Sparta Praga. Echipa a castigat cu scorul de 3-0, dovedind ca este cea mai buna echipa a Cehiei. In Europa League, Slavia a pierdut chiar in prima runda, 3-1 pe terenul celor de la Beer Sheva.

Apoi insa, oaspetii au castigat toate celelalte 4 dueluri si acum se gandesc deja la primavara europeana.

Leverkusen vs Slavia Praga: Cote la pariuri şi pronostic

In primul rand este vorba de orgoliu pentru Leverkusen. Echipa provine dintr-un campionat mai puternic si vrea sa confirme acest statut. De altfel, nemtii vor sa razbune esecul din tur si sa profite de o tragere la sorti mai usoara.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Leverkusen castiga