Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Levante – Real Madrid: ponturi La Liga

Expertul Legalbet – Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida Levante - Real Madrid, din etapa a 5-a a La Liga.

Real Madrid are rezultate bune în acest debut de sezon, dar Zinedine Zidane e destul de nemulţumit de exprimarea în teren a echipei. La acest lucru contribuie şi numeroasele absenţe şi, din acest punct de vedere, lucrurile nu stau foarte bine. Carvajal s-a accidentat şi el şi va lipsi două luni, o adevărată lovitură pentru apărarea blanco.

Levante: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Levante nu a reușit încă să termine un meci în actuala stagiune de La Liga fără să primească gol.

Anul trecut, formația lui Paco Lopez a avut a doua cea mai slabă defensivă din La Liga dintre primele 12 clasate. Chiar și Leganes, care a retrogradat, a primit mai puține goluri decât formația supranumită "Granotas".

Un handicap pentru gazdele partidei de duminică e reprezentat şi de faptul că nu poate juca încă pe stadionul propriu, Ciutat de Valencia. Acesta e în renovare, astfel că Levante îşi dispută meciurile de "acasă" la Villarreal.

  • Absenți la gazde în Levante - Real Madrid: Doukoure.

Real Madrid: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Real a început sezonul cu un egal fără goluri, la San Sebastian, apoi a obținut două victorii la limită. În special în partida cu Valladolid, de la mijlocul săptămânii, jocul nu a convins, astfel că elevii lui Zidane vor dori să evolueze mai spectaculos și să își creeze mai multe oportunități de a marca. 

Formația de pe Bernabeu își continuă, cel puțin  din punct de vedere al rezultatelor, forma excelentă de la finalul stagiunii trecute, când a recuperat terenul pierdut față de Barcelona și a câștigat titlul. Jocul nu e la nivelul celui practicat înainte de întreruperea sezonului, dar nu e întâmplător faptul că

"galacticii" au câştigat 12 din ultimele 14 meciuri din La Liga. Zidane are nevoie de puţin timp să îi facă pe fotbaliştii să îşi intre în ritm şi speră să îi recupereze cât mai repede pe importanţii jucători accidentaţi. Hazard ar fi trebuit să revină cu Valladolid, dar nu a prins lotul. Staff-ul tehnic a dezvăluit ulterior că belgianul s-a accidentat uşor la ultimul antrenament, astfel că ar putea să fie pe bancă duminică. 

În soarta disputei cu Levante, multe vor depinde şi de modul în care va evolua Karim Benzema, golgheterul de sezonul trecut. Francezul nu a marcat încă în actuala stagiune, dar se simte bine în confruntările cu adversara de duminică: are 3 goluri şi 2 assisturi în utlimele 5 partide directe.

  • Absenți la oaspeți în Levante - Real Madrid: Carvajal, Diaz, Hazard, Kroos, Militao

Levante - Real Madrid: Cote la pariuri și pronostic 

În ultimele 15 dispute directe dintre cele două formații, doar în trei meciuri nu s-au marcat măcar trei goluri.

Levante are o apărare destul de fragilă, dovadă în acest sens faptul că în 3 din ultimele 4 meciuri în toate competițiile a primit cel puţin trei goluri.

Predicție: peste 2,5 goluri în Levante - Real Madrid, la o cotă de 1,55 la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licenţiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri