Levante – Elche: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.80 pentru infruntarea de La Liga dintre Levante si Elche.

Levante: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Levante este una din cele mai modeste formatii ale primei ligi din Spania. La cum arata lucrurile in momentul de fata, ros-albastrii se vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Gazdele au obtinut o singura victorie, dupa un 3-1 cu Osasuna in luna Septembrie. Au urmat insa 3 infrangeri la rand, are au anulat in mintea suporterilor acea evolutie solida. In acest moment, Levante are 3 remize consecutive, cu acelasi rezultat.

Gazdele au terminat la egalitate cu scorul de 1-1 in fata celor de la Celta Vigo, Granada si Alaves. Dupa 8 runde, Levante se afla pe o pozitie retrogradabila, la egalitate de puncte cu Valladolid si lanterna rosie – Huesca.

Elche: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Elche se poate lauda spre desoebire de adversara sa cu un parcurs mult mai bun. Oaspetii s-au impus de 3 ori pana in acest moment si au reusit chiar sa lege 2 victorii la rand. Acestia le-au invins pe Alaves si Valencia. A urmat pentru oaspetii din aceasta dupa-amiaza un esec pe terenul celor de la Betis, cu scorul de 3-1.

Etapa trecuta, Elche reusea sa deschida scorul in minutul 4 cu Celta Vigo, pe teren propriu. Mina a egalat pentru Vigo cu 4 minute inainte de pauza, stabilind astfel si rezultatul final.

Levante vs Elche: Cote la pariuri şi pronostic

Levante si Elche reprezinta doua echipe de pluton din LaLiga, fara mari aspiratii. Ambele incearca sa se mentina deasupra liniei retrogradabile, insa jocul lasa de dorit. Nu vad un meci spectaculos intre cele doua, fiind un duel ce se va decide proabil in urma unei faze fixe sau sclipiri individuale.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 16
Calcul:
-841 RON
ROI:
-29.0 %
Pariuri:
690 / 8 / 494
Calcul:
-6 063 RON
ROI:
-5.1 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
13 / 0 / 16
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1194
690 / 8 / 494
Calcul
ROI: -5.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri