Levante — Cadiz: ponturi pariuri La Liga

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida Levante – Cadiz din etapa a 38- a din La Liga.

Levante – Cadiz se joacă vineri, de la 22:00, și e partida care deschide ultima rundă a sezonului din Spania. Spectatorii revin în tribune și speră să vadă spectacol în condițiile în care față for fi două echipe extreme de liniștite în acest final de sezon.

Levante: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Levante are un final de sezon de dat uitării, cu o singură victorie obținută în ultimele 10 etape (7 înfrângeri, două egaluri, o victorie), iar în acest moment are o serie de 7 partide în care n-a mai câștigat. 

Levante ocupă locul 14 în clasament, iar în cazul unei victorii ar putea urca până pe 12. În cazul în care nu se va impune, trupa din Valencia ar putea încheia sezonul chiar pe locul 15.

Învinsă de Getafe în ultima etapă, scor 1-2, Levante este o echipă care a suferit în meciurile de pe teren propriu în acest sezon, cu doar 23 de puncte obținute (5 victorii, 8 egaluri, 5 înfrângeri). 

Trupa lui Paco López a suferit din punct de vedere defensiv în acest sezon și are doar 4 meciuri fără gol primit în LaLiga.

  • Levante, echipa probabilă: A. Fernandez - Miramon, Vezo, Rober Pier, Tono - De Frutos, Melero, Bardhi, Rochina - Roger, Morales;

Cadiz: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cadiz e pe locul 12 în LaLiga înaintea ultimei etape și a avut un final de sezon fără emoții, în condițiile în care s-a menținut aproape de mijlocul clasamentului deși a pierdut ultimele două partide, cu Osasuna (2-3) și Elche (1-3).

În cazul unei victorii cu Levante, Cadiz ar putea termina pe locul 10 în Spania, ceea ce ar reprezenta cea mai bună clasare din istorie (locul 12 e cel mai bun ocupat până în prezent). 

Cinci din cele 11 victorii obținute de nou-promovată în acest sezon au venit de la începutul lui martie. De atunci, oamenii lui Álvaro Cervera au jucat 12 partide și au strâns 18 puncte (5 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri).

  • Cadiz, echipa probabilă: D. Gil - A. Martin, Fali, Mauro, Akapo - Perea, Jonsson, Jose Mari, Malbasic - Saponjic, Jairo

Levante - Cadiz: Cote la pariuri și pronostic

Deși forma de moment nu indică o victorie a lui Levante, gazdele sunt cotate cu prima șansă în meciul de vineri și au o cotă de 1,77 pentru o victorie. Egalul are cotă 4,20, în timp ce un success al lui Cadiz a primit o cotă de 4,30 din partea bookmakerilor. 

În tur, cele două formații au remizat, scor 2-2, și sunt șanse să avem un meci cu multe goluri și de această dată. Cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci e de 1,56, față de 2,43 cât e cota pentru sub 2,5 goluri. Cota pentru ambele marchează e de 1,54. 

Cadiz și Levante au serii de câte trei meciuri în care s-au înscris minim trei goluri și mă aștept ca același lucru să se întâmple și de această dată, motiv pentru care voi miza pe peste 2,5 goluri.

Predicție: Peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 1,56, la Unibet

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 9
Calcul:
-417 RON
ROI:
-27.8 %
Pariuri:
84 / 1 / 64
Calcul:
-499 RON
ROI:
-3.3 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
6 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 155
84 / 1 / 64
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri înscrise în meci