Letonia - Andorra. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.58 pentru infruntarea dintre Letonia si Andorra, din cadrul Ligii Natiunilor.

Letonia - Andorra. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 21:45, Letonia va primi pe "Daugava Stadium" vizita modestei nationale din Andorra, intr-o partida din Liga Natiunilor, in care ma astept ca echipa gazda sa se impuna fara emotii.


Letonia este fara indoiala favorita caselor de pariuri, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai buna, ce are de partea sa si avantajul propriului teren. Letonii nu se pot lauda cu performante notabile in intreaga lor istorie, avand insa in palmares o calificare la EURO 2004, de atunci insa dezamagind in fiecare campanie de calificare. In ultimele preliminarii, cele pentru mondialul din Rusia, nationala antrenata de Mixu Paatelainen a terminat pe pozitia a cincea intr-o grupa cu Portugalia, Elvetia, Ungaria, Insulele Feroe si Andorra. Letonia a jucat ultimul meci in iunie, chiar in data de 9, fiind invinsa de Azerbaijan, intr-un amical incheiat 1-3.


Andorra este o echipa ce nu spune multe in lumea fotbalului, fiind o nationala mica, ce in aceasta infruntare este vazuta ca "victima" de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara mai buna, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei dispute nu au reusit sa se califice la vreun turneu final in intreaga lor istorie, terminand de fiecare data pe ultimul loc in grupele din preliminarii. Nationala lui Koldo Álvarez este fara gol primit in ultimele trei partide, in acestea marcand ce-i drept doar o data, infruntand de asemenea si adversare modeste ca Liechtenstein, Capul Verde sau Emiratele Arabe Unite.


Letonia a invins-o pe Andorra in ultimele trei intalniri, marcandu-i opt goluri, fara sa primeasca vreunul. Astazi ma astept la un nou succes categoric al letonilor, de aceea mizez pe faptul ca vor marca de cel putin doua ori.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.58
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele marcheaza peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide