Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Leixoes - Farense: ponturi Fotbal LigaPro

0

Tipsterul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Leixoes si Farense, la o cota de 2.20.

Luni, de la ora 21:45, Leixoes primeste vizita celor de la Farense, intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 24 din LigaPro.

Leixoes - Rezultate inconstante

Echipa pregatita de Manuel Cajuda se afla pe locul zece cu 32 de puncte. Spre deosebire de sezon precedent, cand a terminat doar la cinci puncte de zona retrogradarii, in actualul se descurca binisor, chiar daca rezultatele obtinute nu sunt deloc constante. Tocmai din acest motiv, nu se poate apropia de primele doua locuri. In cel mai bun caz va reusi sa termine in TOP10, dar nu va avea o misiune usoara, deoarece probleme in ofensiva sunt destul de mari. Claro si Harramiz sunt principalii marcatori cu cate sapte reusite si practic, cei doi au marcat doua treimi din golurile inscrise de Leixoes in cele 23 de meciuri. Dupa doua meciuri fara victorie, etapa precedenta a obtinut toate cele trei puncte puse in joc, in deplasare cu Benfica B. A fost un meci echilibrat, iar golul marcat de Santos in prima repriza din penalty a fost singura reusita in meci. Pe teren propriu se descurca binisor. Chiar daca practica un fotbal defensiv, a obtinut 17 de puncte din cele 36 posibile. 

Echipa probabila (4-2-3-1): Stefanovic - Goncaly, Pinto, Monteiro, Poloni - Idrissi, Franco - Avto, Joca, Graca - Sousa;

Antrenor: Manuel Cajuda;

Farense - Ataca promovarea

Sergio Vieira a reusit sa formeze o echipa solida si competitiva, cu care lupta pentru promovarea in Primeira Liga. Pana acum situatia este destul de buna, iar sansele de reusite sunt destul de mari. Cu 11 etape inainte de finalul sezonului, se afla pe locul secund cu 47 de puncte si in cazul unei victorii, poate egala liderul Nacional. In ultimele etape s-a descurcat excelent. A obtinut noua puncte din noua posibile si in cele trei meciuri a marcat noua goluri. Onfesinva este punctul forte al echipei, cu o medie de 1.5 goluri marcate pe meci. Scotianul Ryan Gauld este golgheterul echipei, cu opt reusite in campionat, iar etapa precedenta a reusit o tripla. Farense nu se descurca rau nici in deplasare, unde a obtinut pana acum 22 de puncte si la acest capitol, este cea mai buna. 

Echipa probabila (4-4-2): Margues - Sualehe, Rafael, Rocha, Barros - Seco, Isidoro, Melo, Lucca - Gauld, Simoes;

Antrenor: Sergio Vieira;

Leixoes - Farense: Rezultatele directe (H2H)

27.10.2019 Farense - Leixoes 1-0

09.02.2019 Farense - Leixoes 1-1

02.09.2018 Leixoes - Farense 2-1

Leixoes - Farense: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Unibet, Leixoes are cota 2.33 pentru victorie, Farense are 3.15, in timp ce egalul este cotat la 2.85. Meciul tur a fost unul dezechilibrat, pe care Farense l-a dominat din primul minut. Ma astept din nou la o partida dezechilibrata, in care oaspetii au sanse bune sa obtina cele trei puncte puse in joc.


 

Bonus300 RON
Pariaza
2.20
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 6 / 12
Calcul:
-619 RON
ROI:
-24.8 %
Pariuri:
266 / 50 / 248
Calcul:
+2 694 RON
ROI:
+4.8 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 25
7 / 6 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 565
266 / 50 / 248
Calcul
ROI: +4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
DNB Farense