Leipzig – Manchester United: ponturi din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Champions League.

Meciul Leipzig – Manchester United se joacă marți, ora 22:00 pe Red Bull Arena din Leipzig.

Leipzig – United este meciul-meciurilor! Intr-o grupă fantastică, cu partide intense, am ajuns înaintea ultimei etape ca cele două, plus PSG, să se afle la egalitate de puncte (9). Cum United a câștigat categoric în tur, Leipzig nu are decât varianta victoriei. 

Îndrăznesc însă să spun că indiferent de situație, trupa lui Nagelsmann tot ofensiv juca și tot încerca să obțină un succes, pentru că asta este filosofia lui Leipzig. Acasă RB este o forță chiar și în pandemie, când nu are suporterii alături: a câștigat toate partidele acestui sezon marcând minimum două goluri de fiecare dată. Nici măcar PSG, o trupă cu experiență, nu a scăpat neînvinsă din deplasarea de la Leipzig. În ultima etapă de campionat, RB a arătat impresionant la Munchen, de unde s-a întors cu un punct prețios după un 3-3 cu Bayern.

Dacă Leipzig este o trupă tare acasă, United pare că se simte mai bine în deplasare în acest sezon. Cu excepția accidentului din Turcia (1-2 cu Basaksehir), baieții lui Soskjaer au câștigat toate deplasările actualei stagiuni, bifând, printre altele, succese la Everton, Southampton și mai ale la Paris. De asemenea, Manchester United este o mașinărie de marcat goluri afară: într-un joc au marcat de patru ori, în șase partide înscris de trei ori la care se adaugă un meci cu două goluri și acea înfrângere din Turcia, și aceea cu gol marcat.

Leipzig – Manchester United: cote și pronostic

E clar că va fi un meci cu garda jos. Fiind două formații care fac excelent tranziția pozitivă, mă aștept la multe goluri pe contraatac. Aleg o cotă de 1.80 oferită de Public Win pentru un pariu ”ambele marchează și peste 2.5 goluri”.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale!

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 85
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza și cel puțin trei goluri