Leipzig - Hacken. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci din preliminariile Europa League, la o cotă de 1.67

Leipzig - Hacken. Pontul lui AndreiBVB

Joi, de la ora 19:30, Leipzig și Hacken se întâlnesc în Germania, în turul al doilea preliminar din Europa League.


Deși Leipzig pare mai preocupată să debuteze cu dreptul în Bundesliga (în prima etapă va juca la Dortmund), nemții sunt favoriți cerți în fața formației din Suedia, chit că unele vedete ar putea să nu evolueze.


Mă aștept la un meci spectaculos la Leipzig, în care echipa gazdă să domine și să încerce să rezolve problema calificării încă din prima manșă, precum Sevilla cu maghiarii de la Ujpest.


La debutul în Europa, Leipzig, care va da peste Craiova în turul următor, în cazul în care trece de Hacken, a ajuns în sezonul trecut până în sferturile Europa League, acolo unde a fost eliminată de Marseille. După victoria cu 1-0 din Germania, Leipzig a cedat în returul din Franța, scor 2-5.


Pe teren propriu, Leipzig este o echipă spectaculoasă, capabilă să o bată inclusiv pe Bayern, însă de multe ori nemții sunt surprinși pe contraatac și pot lua goluri chiar și de la echipa modeste, așa că nu este exclus ca Hacken să puncteze în această deplasare aparent infernală.


Formația din Suedia a trecut în primul tur preliminar din Europa League de Liepaja, din Letonia. Hacken a câștigat cu 3-0 în deplasare, iar apoi a cedat surprinzător pe teren propriu, scor 1-2.


Spre deosebire de Leipzig, suedezii sunt lipsiți de experiență pe plan european, acolo unde nu emit pretenții prea mari. 


Totuși, acum 5 ani, Hacken a produs o surpriză, după ce a eliminat-o pe Sparta Praga din Europa League.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide