Leicester — Manchester City: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cote de 1.80 & 1.55.

Meciul Leicester – Manchester City este programat sâmbătă, 3 aprilie, la ora 19.30, pe stadionul King Power din Leicester. 

Leicester - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brendon Rodgers a creat o echipă foarte puternică și cel mai strălucitor succes al sezonului a fost pe Etihad. 5-2 pe terenul lui Manchester City este victoria sezonului pentru Leicester. Vardy a dat recital la Manchester, în toamnă. Rodgers a reușit să-l recupereze pe Maddison, dar nu-l va avea pe Harvey Barnes. Meciul cu Manchester City este foarte important pentru ambițiile lui Leicester. Echipa lui Rodgers este pe locul 3 și visează la o revenirea în Champions League. Problema lui Leicester au fost meciurile de acasă. În ultimele 7 meciuri pe teren propriu, Leicester a pierdut de 3 ori. În ultimele meciuri cu echipele de Top 6, pe teren propriu, Leicester a beneficiat de puține cornere. Cu Arsenal 2, cu Liverpool 2, iar cu Manchester United tot 2.

Manchester City - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Manchester City a fost ca o avalanșă în 2021. A fost un adevărat tăvalug orchestrat de Guardiola și pusă în practică de Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Stones și Foden. Distanța în fruntea Premier League este liniștitoare, dar Guardiola are luat o revanșă în fața lui Rodgers. Acel 2-5 din tur nu are cum să nu doară. Manchester City bine pe King Power Stadium pentru a demonstra că nimeni și nimic nu o poate opri din lupta pentru al 7-lea titlu din istorie. Un fapt foarte important este că Guardiola are tot lotul la dispoziție și își va calcula foarte bine pașii în vederea sfertului de finală din Champions League. Marți, Manchester City va da piept cu Borussia Dortmund.

Leicester – Manchester: City Cote la pariuri si ponturi pariuri

Leicester - Manchester City este un meci între două dintre cele mai bune echipe din Premier League. În ultimele 7 meciuri directe jucate la Leicester balanța rămâne fermă. Sunt câte 2 succese de fiecare și 3 rezultate de egalitate. De aceea, recomand două ponturi: Pauză sau Final Egal & Sub 10.5 cornere. Betano oferă cote interesante pentru cele două alegeri: 1.80 & 1.55.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pauză sau Final Egal Sub 10.5 cornere