Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Leganes – Granada: pariul zilei din La Liga 22.06.2020

Tipsterul Legalbet Rafa va ofera pontul sau din fotbal pentru partida Leganes vs Granada.

Confruntarea dintre Leganes si Granada poate fi decisiva pentru parcursul celor doua formatii in La Liga, in acest sezon. Meciul este programt pentru luni 22 iunie 2020, de la ora 23.00, pe Estadio Municipal de Butarque. Propunerea noastra a fost aleasa din oferta casei de pariuri Betano.

Leganes nu se afla intr-o situatie confortabila

Leganes ocupa una din pozitiile retrogradabile, a nouasprezecea, si are nevoie de rezultate pentru a mai spera sa ramana in liga de elita din Spania. Inca nu este totul pierdut, deoarece diferenta fata de ultima pozitie ce se salveaza este de doar  trei puncte.

In etapele de la reluare, in zona inferioara, lucrurile s-au pastrat cam la fel, fara schimbari importante. Niciuna dintre echipele din aceasta zona nu a reusit sa castige si sa se indeparteze de zona periculoasa.

Leganes a obtinut doar un singur punct in cele trei partide disputate. In intalnirile de acasa are doar patru victorii, dar trei dintre ele au venit in ultimele sapte  meciuri. Oscar Rodriguez a marcat de noua ori si este cel mai periculos atacant al gazdelor.

Leganes (4-4-2):  Cuéllar – Bustinza, Omeruo, Awaziem, Silva – Rosales, Rubén Pérez, Amadou, Kevin Rodrigues – Óscar, Carrillo

Antrenor: Javier Aguirre

Accidentat: Alexander Szymanowski

Suspendat: Javier Aguirre

Granada inca mai spera la un loc in Europa

Granada ocupa locul zece in clasament, cu patruzeci si doua puncte. Despre retrogradare nu mai poate fi vorba, distanta fata de prima pozitie periculoasa fiind de saisprezece puncte.

Toata atentia echipei este indreptata spre locul sapte, cel care-i poate aduce un loc in Europa League. Va fi destul de dificil sa-l obtina, deoarece acesta este vizat si de alte echipe mult mai puternice, asa cum sunt Valencia, Villareal sau Athletic Bilbao.

In deplasare, Granada a pierdut opt din cele cincisprezece meciuri disputate. Acum vine dupa o serie de trei partide fara infrangere, perioada in care a acumulat cinci puncte. In total are treisprezece puncte aduse de pe terenurile adversarelor si ocupa locul unsprezece intr-o astfel de ierarhie. Carlos Fernandez a marcat de sapte ori in acest sezon.

Granada(4-2-3-1): Rui Silva – Víctor Díaz, Duarte, Sanchez, Neva – Herrera, Brice Eteki - Machis, Puertas, Carlos Fernandez - Soldado

Antrenor: Diego Martinez

Accidentati: Gonalons, Lozano, A.Martinez, J.Martinez, A.Montoro, Quini

Leganes vs Granada: Cote la pariuri şi predictie

In aceasta perioada in care meciurile se succed cu o viteza ametitoare conteaza foarte mult conditia fizica a jucatorilor si calitatea lotului. De multe ori ierarhiile pot fi date peste cap si echipele aflate in partea inferioara a clasamentului pot obtine victorii nescontate. Am vazut ca Granada a inceput sa dea semene de oboseala in meciul cu Villareal. Are foarte multi jucatori accidentati si antrenorul Martinez nu poate opera modificari importante de la un meci la altul. Este o situatie buna pentru Leganes, ce poate beneficia de aceasta oboseala vizibila a adversarului. Echipa gazda are nevoie de victorie pentru a spera in continuare la un loc in La Liga. Celta Vigo conduce cu 4-0, cand scriu acest articol, si mareste distanta fata de pozitiile retrogradabile. Leganes este obligata sa mute cu o victorie.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.35
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 4 / 18
Calcul:
-341 RON
ROI:
-9.2 %
Pariuri:
435 / 33 / 408
Calcul:
-2 165 RON
ROI:
-2.5 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
15 / 4 / 18
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 878
435 / 33 / 408
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Leganes castiga