Leeds — Liverpool: ponturi pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cotă de 1.87.

Meciul Leeds - Liverpool este programat lunii, 19 aprilie, la ora 22.00, pe stadionul Elland Road din Leeds. 

Leeds - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Leeds trăiește cea mai bună perioadă de la revenirea în Premier League. Trupa lui Marcelo Bielsa are moralul ridicat după succesul istoric din etapa precedentă și vrea să dea încă o mare lovitură. Leeds a câștigat cu 2-1, în 10 oameni, pe terenul liderului Premier League, Manchester City. Stuart Dallas a fost eroul victoriei de la Manchester, cu 2 goluri superbe. Leeds are 3 victorii consecutive și în tur a pierdut 4-3 pe Anfield după un meci spectaculos. Echipa lui Bielsa a avut 29 de șuturi pe poartă în ultimele 5 meciuri jucate acasă, dar pe Etihad a câștigat cu 2-1 din 2 șuturi pe poartă .

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Eliminată din Champions League, campioana Angliei a rămas în lupta pentru un singur obiectiv. Klopp va face tot posibilul pentru o nouă calificare în Champions League. Liverpool este pe locul 6 și un succes pe Elland Road este esențial pentru a menține speranțele “cormoranilor” de a prinde Top 4. Defensiva este, în continuare, marea problem a lui Klopp. Ozan Kabak și Nat Phillips nu sunt nici pe de parte la fel de buni ca Van Dijk și Joe Gomez, iar asta s-a văzut din plin în acest an 2021. Revenirea lui Fabinho la mijloc au fost o idee foarte bună și Liverpool nu a primit gol în ultimele 3 meciuri din Premier League. Arsenal, Wolves și Sheffiekd au avut doar 9 șuturi pe poartă.

Leeds - Liverpool Cote la pariuri si ponturi pariuri

Leeds este pe locul în clasamentul șuturilor pe poartă în Premier League. Echipa lui Bielsa a demonstrat că poate bate pe oricine și Liverpool va avea un meci greu pe Elland Road. Cu toate astea, echipa lui Klopp este în revenire de formă. De aceea, recomand un pont: Leeds sub 4.5 șuturi pe poartă. Betano oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.87.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 2 / 10
Calcul:
-411 RON
ROI:
-21.6 %
Pariuri:
79 / 4 / 83
Calcul:
-2 241 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
7 / 2 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 166
79 / 4 / 83
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Leeds sub 4,5 șuturi pe poartă