Leeds – Brighton: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.60 & 1.70.

Meciul Leeds - Brighton este programat sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 17.00, pe stadionul Elland Road din Leeds.

Leeds - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Leeds este cea mai inconstantă echipă din Premier League. Echipa lui Marcelo Bielsa poate să câștige cu 5-0 în deplasare, să piardă cu 3-0 sau să facă egal pe terenul lui Manchester City. Leeds are însă niște lucruri care ar putea fi speculate când vine vorba de o analiză a partidelor în care evoluează. Bielsa a reușit să asambleze un bloc ofensiv care poate străpunge orice apărare, dar încă nu știe cum să facă o defensivă competitivă. Ultimele două meciuri au fost dezamăgitoare și s-au terminat cu înfrângeri usturătoare. 0-3 la Londra cu Tottenham nu poate fi o surpriză, dar 0-3 la Crawley, locul 7 în liga a 4-a, a fost unul dintre cele mai șocante rezultate ale sezonului din fotbalul european. Bielsa știe că meciul cu Brighton este foarte important, iar o înfrângere ar însemna începutul unei crize. Spiritul ofensiv al echipei este arma principală, iar Bamford, Harrison sau Raphinha vor lupta pentru a 8-a victorie a sezonului. După 17 etape, Leeds a marcat mai mult decât Manchester City, Arsenal sau Everton, dar are a doua cea mai slabă apărare din Premier League.

Brighton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brighton joacă frumos, produce fotbal plăcut, dar scoate prea puține puncte. Graham Potter știe că marea problemă a echipei din sudul Angliei este apărarea, care a încasat tot atâtea goluri cât ultima clasată Sheffield United. Din punct de vedere ofensiv, Brighton stă mai bine decît Arsenal spre exemplu, dar nu este de ajuns. Brighton este pe locul 17, primul deasupra liniei, cu doar 2 puncte mai mult decât Fulham, care are două meciuri mai puțin. Potter are câțiva jucători de atac importanți care nu vor putea evolua în acest meci de pe Elland Road. Connolly, Welbeck, Alzate, Lallana, Izquierdo, Andone sau Lamptey rămân acasă. În ultimele 4 luni, Brighton a câștigat un singur meci în deplasare, 2-1 la Birmingham cu Aston Villa.

Leeds - Brighton Cote la pariuri si ponturi pariuri

Leeds și Brighton sunt două echipe care se aseamănă. Ambele au jucători buni în atac, dar pe fază defensivă au dezamăgit până acum în Premier League. Un plus îl are Leeds, care are jucători cu o calitate tehnică superioară. De aceea, am ales pentru această partidă 2 ponturi: Peste 2.5 goluri & Leeds câștigă la pauză sau final. Betano oferă cote de 1.60 & 1.70 pentru aceaste alegeri.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 9
Calcul:
-323 RON
ROI:
-19.0 %
Pariuri:
72 / 2 / 74
Calcul:
-1 930 RON
ROI:
-13.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 74
Calcul
ROI: -13.0 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri Leeds câștigă la pauză sau la final