Lechia - Lech: Ponturi fotbal Ekstraklasa

Lechia inca este neinvinsa in jocurile de pe teren propriu

Sambata, 6 aprilie, de la ora 21:30, pe “Energa Gdansk” se va desfasura Lechia Gdansk - Lech Poznan, duel al rundei cu numarul 29 din Ekstraklasa. Este un derby de traditie in Polonia, facand parte din seria “The Great Triad” vs “The Three Kings of Big Cities”.

Lechia Gdansk: Este liderul surpriza al Ekstraklasa

Performanta incredibila a Lechiei in acest sezon regulat, ea se afla pe prima pozitie, cu 57 de puncte. Sta la adapostul a trei lungimi fata de Legia Varsovia, principala favorita la titlu. Ce e drept, pentru moment lupta se da intre ele, dar vor evolua si in playoff, iar acolo lucrurile se pot complica. Traind in prezent, formatia din Gdansk se poate lauda cu un parcurs foarte bun in 2019. In cele opt runde a pierdut o singura data si intr-un duel din deplasare. Acasa este redutabila, pana acum n-a cunoscut esecul, iar din 14 meciuri are zece victorii si patru rezultate de egalitate.

Lech Poznan: Poate rata cupele europene

Fiind un nume in fotbalul din Polonia, e normal sa avem asteptari mai mari de la Lech. Din pacate pentru fanii ei nu traverseaza cea mai buna perioada si asta se vede in clasament. Se afla pe locul 5, cu 43 de puncte, avand abia +4 in dreptul golaverajului. In runda anterioara a reusit sa isi joace bine sansa echipei gazda, trecand cu 3-2 de Pogon Szczecin. Lucrurile se complica destul de rau cand e pusa sa joace in deplasare. Formatia din Poznan n-are suficienta forta sa tina pasul si acolo asa cum o face acasa, astfel ca are abia 15 puncte stranse din 41 maxim posibile, cat si un deficit de trei goluri primite.

Lechia Gdansk - Lech Poznan: Pronosticuri pariuri si cote la pariuri

In tur a fost 1-0 pentru Lechia, la finalul unui meci in care a controlat mai mult situatia, desi a dat golul destul de repede. Inclin sa cred ca acum situatia o sa fie la fel. Gazdele vor prelua initiativa si vor da golul foarte repede, suficient cat si oaspetii sa se activeze pe faza ofensiva si sa avem un meci frumos.

Cand s-au intalnit la Gdansk, sase din ultimele sapte asemenea dueluri au adus goluri, cel putin trei si mereu ambele echipe si-au adus aportul pe tabela.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 2 / 45
Calcul:
-1 345 RON
ROI:
-13.5 %
Pariuri:
1989 / 37 / 1268
Calcul:
-14 201 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 101
53 / 2 / 45
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3300
1989 / 37 / 1268
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri