Lauren Davis — Ekaterina Alexandrova: pronosticuri Tenis WTA Strasbourg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Davis vs. Alexandrova.

Duminica, 23/05/2021, nu mai devreme de ora 16:00, Lauren Davis si Ekaterina Alexandrova vor juca in runda inaugurala a turneului WTA de la Strasbourg (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 3.35 @ Lauren Davis vs. 1.33 @ Ekaterina Alexandrova!

LAUREN DAVIS (#87 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Gates Mills – Ohio (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,57m si beneficiaza de suportul antrenorului Edward Elliot! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA (Auckland – 2017) si alte doua finale (Washington & Quebec – 2016). Nu este nici pe departe o “zgurista” la baza, iar de la turneul WTA de la Strasbourg nu are amintiri placute: din sase participari anteriorare, patru au insemnat eliminari inca din runda inaugurala si doua eliminari in faza optimilor de finala.

  • VICTORII Davis vs. Alexandrova: nu au jucat

EKATERINA ALEXANDROVA (#34 WTA)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Chelyabinsk (Rusia), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si are suport pe parte de antrenorat de la tatal ei in primul rand – Evgeny Alexandrov – dar si de la Vojtech Flegl! Are in palmares un titlu de nivel WTA la simplu (Shenzhen - 2020) si unul la dublu (Budapesta – 2019), plus o finala de simplu (Linz – 2018). Suprafetele preferate ale rusoaicei sunt hardul indoor in special si imediat dupa, zgura! 

  • VICTORII Alexandrova vs. Davis: nu au jucat

Lauren Davis – Ekaterina Alexandrova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care rusoaica se va impune, chiar in minim de seturi, pentru simplul fapt ca este jucatoarea mai cu alonja, care poseda un serviciu mai bun si per total lovituri mai puternice, in special pe parte de forehand – lovitura ei preferata! Un alt aspect destul de important este acela ca Ekaterina Alexandrova vine la WTA Strasbourg (Franta) dupa ce a fost prezenta si la WTA Stuttgart (Germania), WTA Madrid (Spania) sau WTA Roma (Italia) – practic toate de pe taram european – in timp ce pentru Lauren Davis acesta este primul turneu european pe care-l onoreaza cu prezenta in sezonul regulat, ea fiind prezenta doar la australieni, apoi la WTA Guadalajara & Monterrey (Mexic) si-n fine la WTA Miami & WTA Charleston – evident – in Statele Unite. Forma de moment a americancei nu este imbucuratoare: daca in urma cu trei-patru ani era a 26-a in lume la simplu, iat-o in ultima vreme in “cadere libera”.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 36
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Alexandrova