LASK Linz – PSV Eindhoven: pronosticuri fotbal Europa League

PSV Eindhoven merge la Linz din pozitia primei clasate si poate obtine calificarea matematica.

Joi seara, incepand cu ora 19:55, la Linz, in Austria, LASK si PSV isi vor masura fortele intr-un meci din runda cu numarul 4 a grupelor Europa League. Sunt echipe din Grupa D, acolo unde le mai au adversare pe Sporting Lisabona si pe Rosenborg.

LASK Linz: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Austriecii sunt pe locul al treilea in Grupa D, acolo unde au acumulat 4 puncte, doua mai putine decat Sporting Lisabona, echipa de pe treapta a doua si ultima care duce-n primavara Europa League. Are o singura victorie, dar nu ne mira ca s-a impus in jocul cu Rosenborg, ultima clasata din grupa, avand in vedere ca oricine a castigat acolo. Echipa este si pe val, ea vine acum dupa sase meciuri la rand fara esec, infruntari in care a bifat cinci victorii in competitiile interne, cat si o remiza alba, cu PSV, in meciul din tur.

•    Echipa probabila: Schlager – Wiessinger, Trauner, Filipovic – Ranftl, Holland, Michort, Potzmann – Frieser, Raguz, Goiginger

PSV Eindhoven: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olandezii au inceput sa cada mult in ultimele meciuri. Astfel, in ultimele trei saptamani „au fugit” de esec, contorizand doua rezultate de egalitate, cat si doua infrangeri. Una dintre aceste remize a avut loc la finalul saptamanii trecute, atunci cand a mers la Rotterdam, pentru confruntarea cu Sparta. Altceva este in Europa League, acolo unde abordeaza meciul din Austria din postura de prima clasata. Are 7 puncte, cu unul mai mult decat ocupanta locului al doilea, Sporting Lisabona.

•    Echipa probabila: Zoet – Dumfries, Viergever, Baumgartl, Sadlek – Rosario, Hendrix, Ihattaren, Doan, Bruma - Gakpo

LASK Linz - PSV: Cote la pariuri si predictii pariuri

Chiar daca in tur a fost un meci de 0-0, de data aceasta cred ca cele doua echipe vor da ce au ele mai bun. Punctele sunt pretioase pentru LASK, asta daca vrea sa iasa in relief. Totodata, PSV are calitate ina tac, a demonstrat asta, dar a si luat multe goluri in ultimul timp. Drept urmare, aleg sa merg pe un meci total opus fata de cel din urma cu doua saptamani.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
58 / 0 / 39
Calcul:
-509 RON
ROI:
-5.2 %
Pariuri:
1960 / 35 / 1238
Calcul:
-12 881 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 97
58 / 0 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3235
1960 / 35 / 1238
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri