Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

LASK Linz - FC Basel: Predictii pariuri sportive Liga Campionilor

0

Dubla austriaco-elvetiana ramana deschis oricarui rezultat

Marti, in data de 13 august 2019, la Linz, LASK primeste vizita elvetienilor de la FC Basel, de la ora 21:30 va avea loc mansa a doua din turul III preliminar al Champions League. In prima partida, disputata saptamana trecuta, austriecii s-au impus cu 2-1.

LASK Linz: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Inca din startul sezonului LASK Linz si-a aratat intentiile in ceea ce priveste asteptarile. Victorii pe linie, atat se poate spune despre cele cinci meciuri pe care aceasta le-a disputat in ultimele trei saptamani. Singura victorie care a venit in afara competitiilor interne a fost cea cu FC Basel, din prima partida a acestui tur III preliminar. Gernot Trauner si Joao Klauss au fost marcatorii echipei austriece in acel duel si cei care o aduc acum in avantaj. Dintre cei doi, fundasul Trauner a fost singurul titular si in meciul pe care LASK l-a avut la finalul saptamanii trecute, in Tipico Bundesliga. Acel duel a fost dominat de la un capat la altul, reusind sa-l castige intr-un final cu 1-0.

FC Basel: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atat bine au jucat elvetienii in turul anterior si atat de slab s-au prezentat in prima mansa a dublei cu LASK Linz. Acest lucru s-a vazut prin numarul de ocazii pe care le-a avut, cat si prin atacurile periculoase pe care le-a inceput. Singurul care o tine in viata este golul din finalul meciului, cand Luca Zuffi a redus din handicap. Acest lucru tine inca flacara aprinsa si resurse inca exista pentru vicecampioana Super League, demonstrand ca este capabila sa joace un fotbal bun. Dupa disputa din Champions League, a urmat o etapa de campionat, meci castigat cu 3-1 de FC Basel, scor pe care daca il obtine si in meciul din Austria, va merge in play-off-ul Ligii.

LASK Linz - FC Basel: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Golurile au fost la ordinea zilei in meciurile jucate de FC Basel in acest sezon. Toate confruntarile s-au lasat cu reusite de ambele parti si cel putin trei modificari de scor. Pare genul de echipa capabila sa intoarce soarta calificarii, a facut asta si in turul anterior, cand in fata ei s-a aflat PSV Eindhoven. In contextul actual, cred ca si meciul retur dintre ele se anunta unul spectaculos, la finalul caruia sper sa se inscrie din nou de cel putin trei ori.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
85 / 0 / 48
Calcul:
-307 RON
ROI:
-2.3 %
Pariuri:
1254 / 7 / 772
Calcul:
-5 459 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 133
85 / 0 / 48
Calcul:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 2041
1254 / 7 / 772
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan