Lara Arruabarrena – Mihaela Buzarnescu: pronosticuri Tenis Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Arruabarrena vs. Buzarnescu.

Luni, 11/01/2021, nu mai devreme de ora 11:00, Lara Arruabarrena si Mihaela Buzarnescu vor juca in faza calificarilor turneului WTA de la Australian Open (Dubai, Emiratele Arabe, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.83 @ Lara Arruabarrena vs. 1.95 @ Mihaela Buzarnescu!

LARA ARRUABARRENA (#165 WTA)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la San Sebastian (Spania) si s-a mutat in perioada junioratului la Barcelona, masoara in jur de 1,64m si este antrenata de Andoni Vivanco; “zgurista” la baza, are in palmares doua titluri de categorie WTA la simplu (Bogota & Seoul), dar si sapte la dublu! A fost a 52-a in lume in clasamentul de simplu si a 28-a la dublu si in ciuda locului pe care-l ocupa acum, are multa experienta la cel mai inalt nivel, avand prezente si-n echipa de Fed Cup a ibericilor.

  • VICTORII Arruabarrena vs. Buzarnescu: 4-6 6-2 6-2 (Koksijde ITF, 2009, zgura)

MIHAELA BUZARNESCU (#137 WTA)

A ajuns la varsta de treizeci si doi de ani si a avut la un moment dat in trecutul nu foarte indepartat o ascensiune fulminanta, ajungand de nicaieri pana pe a 20-a pozitie in lume la simplu si a 24-a la dublu; macinata de accidentari, a parasit intre timp prima suta mondiala, dar este motivata sa revina din nou in top, de ce nu, chiar din sezonul regulat! Masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul bine cunoscutului antrenor roman Artemon Apostu; jucatoare de mana stanga, are in palmares un titlu de categorie WTA la simplu (San Jose) si altul la dublu (Strasbourg), ambele obtinute in urma cu trei ani.

  • VICTORII Buzarnescu vs. Arruabarrena: 6-3 6-1 (Madrid ITF, 2010, zgura), 7-6 6-1 (Budapesta, 2018, hard indoor)

Lara Arruabarrena – Mihaela Buzarnescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cu doar doua meciuri jucate in sezonul precedent – pe asfaltul de la US Open si pe zgura de la French Open, ambele pierdute in minim de seturi – Mihaela Buzarnescu s-a antrenat din greu pe parcursul lunii decembrie a anului trecut pentru a reveni in forta si a declarat ea ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic acum si-si va dedica fiecare zi a sezonului regulat “sportului alb”. Va avea totusi un adversar dificil in persoana Larei Arruabarrena, deoarece iberica este tipul de tenismena deloc spectaculoasa, dar care sta bine in defensiva, alearga dupa toate mingile si nu face deloc rabat la efort; iberica urca mult si-n preajma fileului, punand in aplicare multe din procedeele “finisate” in evolutiile bune pe care le-a avut de-a lungul ultimelor sezoane in competitiile de dublu. Per total, mizez pe un meci echilibrat. 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 4 / 10
Calcul:
+82 RON
ROI:
2.6 %
Pariuri:
281 / 20 / 213
Calcul:
-1 445 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
17 / 4 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 514
281 / 20 / 213
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde