La Fiorita — Inter Escaldes: ponturi preliminarii Champions League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.50 pentru aceasta partida din preliminariile Champions League.

La Fiorita: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

La Fiorita provine din San Marino, acolo unde a reusit sa castige titlul. Gazdele de azi au terminat pe primul loc, cu 60 de puncte.

Totusi Campionato Sammarinese se desfasoara intr-un regim putin mai diferit, iar campioana este decisa dupa un mini turneu.

In sferturile de finala, La Fiorita a eliminat-o pe Fiorentino. Dupa un 0-1 acasa, echipa s-a impus cu 2-0 in deplasare. A urmat o dubla mansa cu Pennarossa, castigata din nou la limita.

In marea finala a campionatului, La Fiorita a trecut de Tre Penne, cu scorul de 2-0.

Inter Escaldes: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Oaspeti provin dintr-un campionat mai valoros, cel din Andorra. Vorbim insa de un nivel destul de scazut de ambele parti.

Alb-albastrii au castigat trofeul sezonul trecut, in detrimentul celor de la UE Santa Coloma. Intre cele doua a fost o diferenta de 3 puncte.

In ultima etapa, Inter Escaldes a terminat la egalitate cu Sant Julia, scor 2-2. Partida a avut loc in data de 22 Mai. Astazi cei de la Escaldes o intalnesc pentru prima oara in istorie, pe La Fiorita.

La Fiorita vs Inter Escaldes: Cote la pariuri şi pronostic

Toate casele de pariuri ii acorda prima sansa gruparii oaspete. Cele doua se intalnesc pe o arena neutra, la Reykjavik. Miza este una importanta, un loc in urmatoarea runda a preliminariilor Champions League, asadar cred ca putem vedea 2 goluri in 90 de minute.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 0 / 38
Calcul:
-952 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 1.5 goluri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea La Fiorita — Inter Escaldes

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii