Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Kristiansund - Molde: Predictii fotbal Eliteserien

0

Molde este lider in Norvegia, dar pentru a ramane acolo are nevoie de inca o victorie

Joi, 16/05/2019, pe “Kristiansund Stadion, echipa locala primeste vizita celor de la Molde, intr-un joc din cadrul rundei cu numarul 8 din Eliteserien.

Kristiansund: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Primele cinci etape au fost mai grele pentru Kristiansund, in tot acest timp reusea sa castige o singura data. Si-a revenit si in ultimele patru confruntari, trei in campionat si una in cupa, s-a impus de fiecare data. In ultimele doua runde a fost 1-0, in jocul cu Tromsi si Sarpsborg 08, acelasi scor pe care l-a inregistrat si in cupa. Datorita formei bune pe care o traverseaza, Kristiansund a urcat pe locul 5 in Norvegia, cu 13 puncte, contrar faptului ca are putine goluri inscrise. A venit la o lungime de podium, intre ea si echipa de pe locul al treilea, Bodo/Glimt, sta un singur punct.

Kristiansund pe terenul propriu este neinvinsa, in cele trei meciuri disputate a reusit doua victorii si un rezultat de egalitate.

  • Echipa probabila: McDermott – Gjesdal, Psyche, Coly, Aasbak – Cirak, Diop, Kalludra – Amang, Bye, Gjertsen

Molde: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In perioada dinainte sezonului, Molde l-a pierdut pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, acesta a ales sa plece la Manchester United. Se pare ca n-a fost deloc un semn rau, ci din contra, inlocuitorul sau s-a facut bine inteles si echipa este intr-o forma excelenta. Chiar in etapa trecuta, formatia antrenata de Erling Moe a reusit sa castige cu 1-0 in fata lui Mjodalen, in ceea ce a fost a cincea victorie consecutiva. Molde este echipa cu cele mai multe goluri inscrise, dar nu trebuie sa ne mire acest lucru, dat fiind faptul ca este liderul Eliteserien, avand 19 puncte, cu trei mai multe decat Odd, principala sa urmaritoare, dar cu un meci in plus.

Singurele puncte pierdute de Molde in aceasta stagiune au venit jucand pe teren strain. Acolo are doua victorii, o remiza si un esec.

  • Echipa probabila: Linde – Haraldseid, Bjornbak, Gabrielsen, Remmer – Aursnes, Sjolstad – Hestad, Eikrem, Omuijuanfo – James

Kristiansund - Molde: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Molde este una dintre echipele care sezon de sezon pleaca cu obiectivul de a lua un nou titlu. Uneori lucrurile nu ies tocmai cum isi doreste conducerea, insa de data aceasta se pare ca a pornit hotarata sa faca lucrul acesta si asa cum joaca in momentul de fata, are toate sansele. Intr-adevar, Kristiansund este motivata sa faca un nou joc bun, ea s-a impus in ultimele trei runde, dar a jucat contra unor echipe din jumatatea inferioara a clasamentului.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 11
Calcul:
-387 RON
ROI:
-16.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
13 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Molde castiga oricare dintre reprize