Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Kriens - Lausanne: Predictii fotbal Challenge League

Daca Lausanne sta la mana rezultatelor pentru a spera la loc de baraj, Kriens depinde exclusiv de ea pentru a se salva de la retrogradare

Liga a doua din Elvetia se apropie si ea de final, iar joi, 23/05/2019, de la ora 21:00, Kriens primeste vizita celor de la Lausanne, meci din runda cu numarul 35 din Challenge League.

Kriens: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Kriens nu este un nume comun iubitorilor de fotbal din Romania, pentru ca este o echipa care si-a facut veacul prin ligile inferioare elvetiene. Lucrurile sunt complicate pe acest final de sezon, pentru ca se afla pe locul 7, cu 36 de puncte, cu trei lungimi peste Chiasso, echipa de pe ultimul loc si singura care ar retrograda. Jocul din acest moment nu este unul care sa fie un nivel acceptabil, Kriens venind dupa opt etape consecutive fara succes. Jumatate dintre aceste rezultate au fost rezultate de egalitate, asa cum s-a intamplat si in etapa anterioara.

  • Cu o saptamana in urma, meciul contra lui Aarau s-a incheiat 1-1, rezultat cu atat mai bun pentru ca a evoluat in deplasare.

Lausanne: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Vobind despre Lausanne, este o echipa familiarizata cu nivelul fotbalului de prima liga din Elvetia. Acum sta la mana rezultatelor pentru a avea o sansa nesperata de a ataca promovarea. Ocupa locul al treilea, cu 57 de puncte, unul mai putin decat Aarau, echipa care in acest moment prinde locul de baraj. Din nefericire pentru ea, a pierdut puncte pretioase in precedentele trei runde, interval in care a luat un singur punct. Acesta a venit in remiza de la finalul meciului sustinut in etapa trecuta, cu Schaffhausen (0-0).

  • Lausanne a pierdut in ultimele doua deplasari, meciuri in care a luat nu mai putin de sase goluri si a dat unul singur.

Kriens - Lausanne: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Lausanne este echipa care a dominat intalnirile directe dintre ele, ea a reusit in luna februarie a acestui an, sa castige cu 3-2 in disputa cu cei de la Kriens. Totusi, cele trei jocuri disputate deja intre ele au avut un punct comun: ambele au inscris. Cum Lausanne are probleme reale in deplasare, iar victoria este cruciala pentru soarta celor doua echipe, vreau sa cred ca vor da tot ce pot avea mai bum, suficient pentru ca ambele sa inscrie din nou.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 0 / 43
Calcul:
-874 RON
ROI:
-8.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 924
Calcul:
-6 602 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
61 / 0 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 924
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza