Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Krefeld - Mannheim: Ponturi hochei DEL

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Krefeld - Mannheim, intr-o cota de 1.44

Krefeld - Mannheim: Ponturi hochei DEL

Vineri este o noua runda de confruntari in DEL, iar de la 20:30, in “Konig Palast”, are loc intalnirea dintre Krefeld si Mannheim, din etapa cu numarul 33.


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci

Krefeld: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

“Pinguinii” au pus capat cosmarului pe care l-au trait timp de sase etape, meciuri in care mereu au fost invinsi de contracandidatele din DEL, iar in runda anterioara a reusit sa faca un joc bun acasa, castigand cu 3-2 in fata celor de la Augsburg.  Din nou americanul Chad Costello, cel mai activ jucator al echipei, a iesit la rampa, marcand un gol si oferind o noua pasa de gol. Astfel, acesta a ajuns la 30 de actiuni personale, aducandu-si contributie importanta pentru locul 10 pe care Krefeld se afla, cu cele 39 de puncte si pe care n-are cum sa o piarda, avand in vedere diferenta considerabila intre ea si ehciple din jurul ei.


Mannheim: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Liderul campionatului Germaniei nu s-a simtit confortabil in runda anterioara, atunci cand a avut-o drept adversara pe Schwenninger, in fata cui a cedat cu 1-2. Important pentru ea este ca s-a pastrat diferenta considerabila fata de ocupanta locului al doilea. DEG Metro Stars, in prezent avand 69 de puncte, cu sase mai multe decat echipa de pe locul secund. Este cea mai buna echipa si la alte capitole, Mannheim are cele mai multe goluri inscrise, cat si cea mai buna aparare, golaverajul contorizand 112 goluri inscrise si 73 pe care le-a primit. In ciuda acestor cifre, cel mai activ jucator al echipei are 26 de actiuni personale si este americanul Chad Kolarik, aflat la al treilea sau sezon in DEL, toate jucate pentru Mannheim.


Krefeld - Mannheim: Rezultate directe (H2H)

  • 23.11.2018 – Mannheim – Krefeld 3-0
  • 21.10.2018 – Krefeld – Mannheim 0-2
  • 19.01.2018 – Krefeld – Mannheim 4-3
  • 15.12.2017 – Mannheim – Krefeld 7-0
  • 17.11.2017 – Krefeld – Mannheim 6-2


Krefeld - Mannheim: Cote la pariuri si predictii pariuri

In cele doua jocuri directe pe care deja le-au jucat in aceasta stagiune, Krefeld a pierdut rusinos, pentru ca nu a reusit sa inscri, 0-2 a fost in primul duel si in urma cu aproximativ o luna, a fost 3-0 pentru liderul Germaniei. Desi ne putem pune un semn de intrebare asupra evolutiei sale dupa ce a pierdut in runda anterioara, Mannheim nu a pierdut de doua ori la rand in multe randuri, de doua ori s-a intamplat acest lucru. In aceste conditii, diferenta de valoare cred ca este total justificata si Mannheim poate incheia neinvinsa cel putin pe perioada timpului regulamentar, in special ca ea a castigat ultimele trei deplasari.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
-630 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
1532 / 28 / 936
Calcul:
-6 462 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2503
1532 / 28 / 936
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept