Keflavik - Stjarnan. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pronostic pentru duelul din Islanda dintre Keflavik si Stjarnan.

O sansa foarte buna in aceasta etapa restanta pentru Stjarnan, echipa ce ocupa in acest moment locul 2 al clasamentului cu 22 de puncte, de a egala la puncte liderul Valur, ce are insa un meci in plus. Stjarnan se va deplasa pe terenul celei mai slabe echipe din campionat si ocupanta ultimului loc cu doar 3 puncte acumulate, Keflavik, fara victorie de la startul noului sezon si cu toate aceste puncte reusite gratie unor remize, una dintre ele insa chiar pe terenul lui Stjarnan la sfarsitul lunii aprilie, intr-un spectaculos 2-2. Din punctul meu de vedere va fi doar un motiv in plus pentru Stjarnan de a razbuna acel semiesec si de a obtine toate punctele care sa ii aduca sefia clasamentului.


Se vor duela in acest meci a doua cea mai slaba defensiva a campionatului, Keflavik incasand pana acum 20 de goluri, cu cea mai buna ofensiva, Stjarnan reusind sa gaseasca drumul spre gol de 27 de ori. Un alt record negativ pentru gazde este acela ca au cea mai slaba ofensiva cu doar 6 reusite.


Alaturi de situatiile total opuse din clasament pentru cele doua adversare din acest meci, se poate observa si o forma de moment cat se poate de diferita. In ultimele cinci etape de campionat Keflavik a inregistrat 1 singura remiza iar in rest are alte 4 infrangeri, cu un golaveraj dezastruos de 3/13. De cealalta parte, Stjarnan este cea mai in forma echipa si vine dupa 5 victorii consecutive, timp in care a totalizat un golaveraj spectaculos de 14/5.


Toate meciurile de acasa din acest sezon ale celor de la Keflavik s-au incheiat cu infrangeri, asadar nici macar un singur punct reusit pe teren propriu din totalul de 15 posibile, golaveraj foarte slab de 2/13. Stjarnan a inregistrat 3 victorii si 1 remiza in deplasare, cu un golaveraj de 8/5.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Stjarnan
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide