Keflavik - Breidablik. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota atractiva de 2,30 pentru un pariu special in duelul din Islanda dintre Keflavik si Breidablik.

In cadrul etapei cu numarul 14 din Islanda Pepsideild mi-am indreptat atentia asupra unui duel cat se poate de dezechilibrat, este vorba de cel  dintre Keflavik, ocupanta ultimului loc al clasamentului cu doar 3 puncte acumulate si Breidablik, locul 3 cu 25 de puncte, fiind una dintre cele trei formatii care se afla in lupta pentru titlu.


Keflavik este singura echipa din intreg campionatul care nu a reusit nicio victorie in actualul sezon si mai detine un record negativ - are de departe cea mai slaba ofensiva, reusind doar 6 goluri pana in acest moment, de asemenea, avand a doua cea mai slaba defensiva dupa ce a primit nu mai putin de 26 de goluri. Breidablik nu s-a remarcat prin forta sa ofensiva de la startul noului sezon, insa cu siguranta nu acelasi lucru putem spune atunci cand vine vorba de defensiva - cu doar 8 goluri primite are cea mai buna aparare din campionat.


In forma de moment cei de la Keflavik se afla intr-o forma cat se poate de slaba si vin dupa 5 infrangeri consecutive in campionat, timp in care au totalizat un golaveraj dezastruos - niciun gol marcat si 12 primite. In aceeasi perioada, Breidablik a avut o forma mult mai buna, inregistrand 3 victorii si 2 remize, cu un golaveraj solid de 8/2.


Keflavik si-a pierdut toate cele sase meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon, cu un golaveraj din nou foarte slab de 2/15. De partea sa, desi Breidablik nu a impresionat pe terenul adversarelor sale dupa doar 2 victorii, 3 remize si 1 infrangere, golaveraj 7/4, nu cred ca va rata sansa de a obtine toate punctele puse in joc si de a-si continua lupta pentru titlu impotriva celei mai slabe echipe din campionat.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.30
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rezultat meci/Ambele echipe sa inscrie - Breidablik/Nu
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide