Kawasaki Frontale - Yokohama Marinos. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg este de parere ca duelul din Japonia dintre Kawasaki - Yokohama va fi unul spectaculos si ne recomanda un pariu pe goluri.

Duel in cadrul etapei cu numarul 20 din Japonia J-League intre ocupanta ultimului loc de pe podium, locul 3 in prezent pentru Kawasaki Frontale cu 33 de puncte acumulate si Yokohama Marinos, care sta mult mai slab fata de adversara sa si cu doar 20 de puncte ocupa locul 13.


Asemenea situatiei din clasament, tot intr-o conjunctura opusa se afla cele doua echipe si daca vorbim despre numarul de goluri inregistrate in partidele lor. Yokohama este cea mai spectaculoasa echipa din intreg campionatul si are o medie cu mult peste nivelul campionatului de nu mai putin de 3.8 goluri/meci. De partea sa insa, Kawasaki este la polul opus si cu 2.2 goluri/meci are printre cele mai scazute medii din intreaga divizie.


Un lucru incurajator insa pentru pariul ales este faptul ca ambele echipe arata o forma buna de moment. In ultimele cinci dueluri din campionat Kawasaki a inregistrat 4 victorii si 1 infrangere, cu un golaveraj de 8/4. De cealalta parte, Yokohama vine dupa 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj incredibil de 17/14.


De-a lungul sezonului, nu putem spune ca cei de la Kawasaki au impresionat cu ceva in meciurile de pe teren propriu dupa doar 4 victorii, 1 remiza si 4 infrangeri, golaveraj 12/9. Yokohama a practicat un fotbal ofensiv in duelurile din deplasare care a ajutat-o sa adune suficiente puncte de pe teren strain - 3 victorii, 2 remize si 4 infrangeri, cu un golaveraj neutru de 16/16.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide