Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Karpat – Tappara: ponturi hochei pe gheata Liiga

In cele doua meciuri directe jucate in acest sezon, echilibrul a fost la ordinea zilei.

Miercuri, incepand cu ora 18:30, pe Oulun Energia Areena, Karpat si Tappara se vor duela in cadrul celui mai tare meci al rundei.

Karpat: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lider al Finlandei, Karpat a reusit ca dupa o serie buna de victorii sa isi gaseasca nasul. S-a intamplat in runda anterioara, atunci cand in fata ei a stat Ilves, formatie in fata careia s-a inclinat cu 1-2. A fost un duel pe care l-a purtat in rolul formatiei de echipa gazda. In ciuda acestui lucru ea ramane pe prima pozitie, cu 86 de puncte, avand un avans de zece lungimi, dar si un meci mai putin decat echipa de pe locul al doilea. Domina la aproape toate capitolele, acolo are cea mai buna aparare, cu 61 de goluri incasate.

Tappara: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In urmarirea rivalei sale, Tappara se afla pe locul al doilea in Liiga, acolo unde a strans 76 de puncte pana in momentul de fata. Are o singura lungime avans fata de Ilves, echipa de pe locul al treilea si care este in spatele ei. Asa cum arata lucrurile in momentul de fata este greu sa se apropie de prima pozitie, fiind deja zece puncte intre ele si un meci in plus jucat de cei de la Tappara. In etapa anterioara au ratat ocazia de a micsora aceasta diferenta, avand in vedere ca a pierdut cu 3-4 jocul din urma cu cateva zile. Atunci a evoluat acasa, acolo unde TPS Turku a speculat fiecare oportunitate.

Karpat - Tappara: Cote la pariuri si predictii pariuri

In sezonul actual s-au intalnit de doua ori si Tappara a fost cea care s-a impus in ambele randuri. 3-2 a fost scorul de fiecare data, dar asa cum arata lucrurile in momentul de fata, as miza mai mult pe un nou duel echilibrat. Vorbim despre doua echipe care stiu sa se apere, desi in runda anterioara au fost invinse, cred ca putem sa le numim surprize.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 24
Calcul:
-533 RON
ROI:
-9.0 %
Pariuri:
1539 / 28 / 943
Calcul:
-6 763 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
35 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 5,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept