Karpat — Pelicans
Incheiat

Karpat — Pelicans: predictii hochei Liiga

Acțiune

In precedentele lor doua meciuri directe jocul a inclinat mult spre defensiva. Si acum au toate motivele sa joace la fel, deoarece miza este importanta.

In FInlanda se joaca hochei la foc automat, iar marti, de la ora 18:30, in Oulun Energia Areena se desfasoara evenimentul dintre Karpat si Pelicans.

Karpat: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Infiintata in 1946, Karpat este una dintre echipele sportive ale orasului finlandez Oulu. De-a lungul timpului a pus acest oras pe harta hocheiului, cel putin incompetitiile interne. Are opt titluri la activ, primul in 1981, iar ultimul in 2018. Este aproape de o calificare in sferturile de finala ale play-off-ului si totul datorita prestatiei de pana acum. Are 48 de meciuri, iar in acest timp a obtinut 84 de puncte datorita carora se afla pe locul 4. Este la 11 puncte de podiumul Liiga, dar inca joaca bine si dovada stau ultimele doua dueluri pe care le-a castigat.

Pelicans: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A pierdut putin contactul cu echipele aflate pe locuri care duc direct in faza sferturilor de finala ale play-off-ului Liiga si totul dupa ce a pierdut precedentele trei jocuri. Nu s-ar putea spune ca a jucat rau, dar noroc nu a tinut cu ea si cel mai bun exemplu l-am avut in meciul din runda anterioara. A jucat acasa, cu Jukurit pe care a reusit sa o conduca cu 1-0 dupa prima repriza. A fost 2-2 la finalul celor 60 de minute, iar totul a fost transat de adversari dupa ce au inscris golul de aur in prelungiri. Dupa 49 de meciuri jucate se afla pe 7, cu 81 de puncte.

Karpat - Pelicans: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Ambele vin dupa meciuri care au intrat in prelungiri, dar a caror soarta a fost diferita. Karpat s-a impus, in timp ce Pelicans a fost depasita chiar intr-un joc avut acasa. Casele de pariuri vad in echipa gazda o potentiala favorita, iar lucrul acesta este reflectat prin prisma cotelor afisate. Cert este ca au stiut sa se apere cand au avut meci direct, iar in precedentele doua asemenea jocuri si-au impartit victoriile castigand cu 2-1.

Ponturi
Sub 5.5 goluri
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru Liiga
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 5.5 goluri
93%
13 voturi
Pariu castigator
7%
1 vot
Total voturi: 14

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token