Karolina Pliskova — Magdalena Frech: pronosticuri Tenis WTA Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pliskova vs. Frech.

Sambata seara, 09/10/2021, nu mai devreme de ora 22:30, Karolina Pliskova si Magdalena Frech vor juca in runda a doua a turnelui WTA Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.25 @ Karolina Pliskova vs. 4.00 @ Magdalena Frech!

KAROLINA PLISKOVA (#3 WTA)

Are douazeci si noua de ani si o vasta experienta in spate la cel mai inalt nivel, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,86m si este si la ora actuala – probabil alaturi de liderul mondial Ashleigh Barty – cea mai buna servanta din circuitul feminin, beneficiaza de suportul antrenorului Sascha Bajin, iar forma buna de moment ii ofera increderea necesara pentru a spera la trofeu aici la Indian Wells, avand in vedere ca porneste din postura de cap de serie unu!

  • VICTORII Pliskova vs. Frech: nu au jucat

MAGDALENA FRECH (#106 WTA)

Va implini curand varsta de douazeci si patru de ani, s-a nascut la Lodz (Polonia) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,71m si beneficiaza de suportul antrenorului Andrzej Kobierski! N-a fost niciodata in prima suta mondiala, dar are ocazia s-o faca pe finalul acesta de sezon, mai ales dupa ce si-a trecut in palmares titlul de la WTA 125k series de la Concord (hard outdoor) si ITF-ul de nivel 60k series de la Praga (zgura).

  • VICTORII Frech vs. Pliskova: nu au jucat

Karolina Pliskova – Magdalena Frech: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un prim set echilibrat, avand in vedere ca cele doua nu s-au mai infruntat pana-n prezent si va fi nevoie de cateva game-uri de incalzire totodata pentru cehoaica, deoarece n-a mai disputat vreo partida oficiala de la sfertul de finala pe care l-a jucat la US Open (09/09/2021 – exact o luna practic). Finalista pe iarba de la Wimbledon – Karolina Pliskova a disputat ulterior saptesprezece meciuri pe hard outdoor (treisprezece succesuri – patru infrangeri), iar in 14/17 din aceste partide s-a inregistrat un minim de noua game-uri in primul set! Magdalena Frech a pornit aici la Indian Wells din faza calificarilor, le-a eliminat acolo pe australianca Lindsey Cabrera (7-6 6-2) si canadianca Rebecca Marino (6-3 4-6 6-3), iar pe tabloul principal a invins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (6-1 6-4 / doi asi expeiati, fara vreo dubla greseala comisa / i-a oferit oponentei doua mingi de break, dar a izbutit sa le salveze pe ambele / si-a procurat opt oportunitati de break pe parte de retur, fructificand trei dintre ele). Karolina Pliskova porneste de departe drept favorita, dar nici Magdalena Frech nu va intra pe teren sa faca figuratie!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Karolina Pliskova & peste 8,5 game-uri în primul set
Comentarii