Karolina Muchova — Jennifer Brady: pronosticuri Tenis Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Muchova vs. Brady.

Joi, 18/02/2021, nu mai devreme de ora 06:30, Karolina Muchova si Jennifer Brady vor juca in penultimul act al turneului WTA de la Australian Open (Australia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.50 @ Karolina Muchova vs. 1.55 @ Jennifer Brady!

KAROLINA MUCHOVA (#27 WTA)

Are doar douazeci si patru de ani, iar dupa ce in urma cu doua sezoane facea un sfert de finala pe iarba de la Wimbledon, iat-o acum ajungand pana-n penultimul act la turneul de la Australian Open, acesta fiind cel mai important rezultat din cariera ei de pana acum! Masoara in jur de 1,80m iar in ultima partida, in “sferturi”, a facut o noua “victima” cu nume dupa Karolina Pliskova si Elise Mertens – nimeni alta decat liderul mondial in exercitiu – australianca Ashleigh Barty (1-6 6-3 6-2).

  • VICTORII Muchova vs. Brady: 6-4 3-6 7-6 (Prague WTA, 2019, zgura)

JENNIFER BRADY (#24 WTA)

Trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar de saptamana viitoare va fi cel putin a 15-a jucatoare a lumii, indiferent de rezultatul acestei semifinale! Are si ea doar douazeci si cinci de ani, masoara in jur de 1,78m si avea amintiri placute din competitia de dublu de la Australian Open, acolo unde in urma cu doua sezoane ajungea tot pana-n semifinale, iar la editia precedenta se oprea in faza sferturilor. Acum a excelat si-n competitia de simplu, iar in “sferturi” a trecut de conationala Jessica Pegula (4-6 6-2 6-1).

  • VICTORII Brady vs. Muchova: nici o victorie

Karolina Muchova – Jennifer Brady: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ambele au aratat tarie de caracter, reusind sa remonteze handicapurile de un set pe care le-au avut in faza sferturilor de finala; surpriza mai mare evident a realizat-o Karolina Muchova, deoarece a avut de infruntat o adversara de un cu totul alt calibru, dar nici modul in care si-a adjudecat Jennifer Brady seturile doi si trei – absolut categoric si dominant – nu este de lepadat. Ma astept la o partida echilibrata deoarece din aceasta faza a competitiei nimeni nu-si mai permite pasi gresiti si nu va risca mai mult decat este cazul, deoarece miza este una imensa – castigatoarea va juca mai departe cu trofeul pe masa. In singurul meci direct, care s-a desfasurat in urma cu doua sezoane pe o suprafata lenta cum e zgura, ambele si-au impus jocul agresiv pe propriul serviciu pe care si l-au cedat o singura data “de caciula”. Tocmai pentru ca au stiluri de joc asemanatoare si sunt de valori relativ apropiate, ma astept sa vad un minim de douazeci de game-uri, realizabil chiar si daca vreuna din ele se va impune in minim de seturi.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
34 / 0 / 28
Calcul:
-470 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
223 / 11 / 161
Calcul:
-301 RON
ROI:
-0.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
34 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 396
223 / 11 / 161
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide