Juventus – Dynamo Kiev: pont pentru un meci din Champions League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Champions League, la cote de 1.70.

Meciul Juventus – Dynamo Kiev este programat miercuri, 2 decembrie, la ora 22.00, pe Juventus Stadium din Torino.

Juventus - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Andrea Pirlo are nevoie de succese pentru a-și consolida poziția la Juventus. Campioana Italiei nu are un debut de sezon convingător în Serie A, dar în Champions League stă mai bine și datorită faptului că adversarii sunt mai slabi. Juve va arunca în luptă fotbaliști care au evoluat mai puțin, dar asta înseamnă jucători cu mare dorință de a arăta că pot face față cerințelor lui Pirlo. Buffon și Chiellini ar putea fi odihniți la acest meci. Italienii luptă doar pentru orgoliu și o victorie de moral. În ultimele două meciuri jucate de Juventus în Champions League au fost peste 2.5 goluri.

Dynamo Kiev - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dynamo Kiev luptă cu Ferencvaros pentru locul trei care duce în primăvara Europa League. Cele două au câte un singur punct după primele 4 meciuri. De aceea, orice punct luat cu Juventus sau Barcelona ar fi de aur. Mircea Lucescu are, în continuare, 12 jucători indisponibili și va fi obligat să arunce în luptă mai mulți tineri. Ultima data când a făcut asta a obținut un răspuns excelent pe Camp Nou. În 8 din ultimele 10 meciuri jucate în deplasare de echipa din Kiev au fost peste 2.5 goluri.

Juventus – Dynamo Kiev Cote la pariuri si ponturi pariuri

Juventus a învins cu 2-0 la Kiev, dar acest meci retur se va juca în condiții speciale. Juve nu mai are miză pentru că este deja calificată, dar Pirlo va arunca în luptă jucători proaspeți și buni. În schimb, Dynamo Kiev este obligată să riște pentru a câștiga lupta cu Ferencvaros. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de miercuri seara: Peste 2.5 goluri. Betano dă cote de 1.70. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
3 / 0 / 4
Calcul:
-163 RON
ROI:
-23.3 %
Pariuri:
98 / 4 / 99
Calcul:
-2 330 RON
ROI:
-11.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 7
3 / 0 / 4
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 201
98 / 4 / 99
Calcul
ROI: -11.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri