Juan Ignacio Londero — Albert Ramos: pronosticuri Tenis ATP Cordoba

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Londero vs. Ramos.

Marti, 23/02/2021, nu mai devreme de ora 23:30, Juan Ignacio Londero si Albert Ramos-Vinolas vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la Cordoba (Argentina, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.93 @ Juan Ignacio Londero vs. 1.88 @ Albert Ramos-Vinolas!

JUAN LONDERO (#88 ATP)

Tenismen in varsta de douazeci si sapte de ani, nascut chiar aici la Cordoba (Argentina) si stabilit intre timp la Buenos Aires (Argentina), “zgurist” veritabil la baza, jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si este antrenat de Sebastian Prieto! Il leaga amintiri foarte placute de turneul ATP World Tour de la Cordoba, deoarece este primul si singurul turneu de asa nivel pe care-l are in palmares (2019); anul trecut n-a reusit sa-si apere titlul, oprindu-se in “sferturi”.

  • VICTORII Londero vs. Ramos: 6-3 6-4 (Bastad, 2019, zgura)

ALBERT RAMOS (#47 ATP)

A implinit recent varsta de treizeci si trei de ani si este unul dintre veteranii care inca se mentin la un nivel inalt in ierarhia mondiala si-n cadrul turneelor importante; si el “zgurist” la baza, si el oprindu-se in faza sferturilor de finala ale editiei precedente de la ATP Cordoba, vine aici dupa o eliminare timpurie inca din runda inaugurala de la Australian Open in dauna americanului Taylor Harry Fritz! Este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Jose Maria Diaz & Noe Losmozos.

  • VICTORII Ramos vs. Londero: nici o victorie

Juan Ignacio Londero – Albert Ramos: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata deoarece se infrunta doi tenismeni cu stiluri de joc asemanatoare, de valoari relativ apropiate zic eu – chiar daca locurile in clasament sunt oarecum departe unul de celalalt – cu un Juan Ignacio Londero mai putin experimentat, dar cu o motivatie suplimentara deoarece va juca “acasa” in cadrul unui turneu pe care-l are la inima, respectiv un Albert Ramos care mereu a impresionat prin spiritul combativ, prin seriozitate si profesionalism. Inclusiv duelul din urma cu doua sezoane de pe zgura de la Bastad a fost sub semnul echilibrului, fiecare din ei procurandu-si atunci cate patru oportunitati de break, diferenta facand-o sud-americanul la momentul fructificarii acestora – a fructificat trei din cele patru, spre deosebire de doar una din patru din partea spaniolului. Consider ca argntinianul are un plus pe prima minge de serviciu, in timp ce ibericul se deplaseaza mai bine si este capabil sa loveasca mingile ceva mai puternic! Deznodamantul poate fi oricare, oricine poate castiga.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 26
Calcul:
-847 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
228 / 11 / 168
Calcul:
-618 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 54
27 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 411
228 / 11 / 168
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 20,5 game-uri în meci