Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Jorge Wilstermann - Guabira. Pontul lui Paul

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Jorge Wilstermann si Guabira, la o cota de 1.47.

Miercuri seara, de la ora 22:00, avem partida Jorge Wilstermann - Guabira, din campionatul Boliviei, un meci restant din etapa a 4-a.


Jorge Wilstermann se afla pe locul 10 in clasament, cu patru puncte adunate in patru meciuri, golaveraj 4-5. In ultima runda, a obtinut primul succes al sezonului, 3-1, acasa, cu San Jose. Insa asa cum este tipic campionatelor sud-americane, acea partida n-a fost lipsita de evenimente. Dupa schimbarea sa in minutul 63, la scorul de 1-1, atacantul gazdelor, Chavez, s-a luat la bataie cu unul dintre secunzi. Ambii au fost scosi de pe banca de fortele de ordine, jucatorul fiind si eliminat de catre arbitru. 

Wilstermann are 21 de partide la rand, in toate competitiile, fara infrangere pe teren propriu.


Guabira a obtinut un succes destul de muncit etapa trecuta, 3-2, acasa cu Destroyers. Castillo a egalat scorul in minutul 39 si a devenit astfel jucatorul cu cele mai multe goluri din istoria clubului din Montero (58). Guabira a urcat pana pe locul 4 in Bolivia, cu 10 puncte adunate in cinci meciuri, golaveraj 10-8

N-a mai pierdut de cinci partide in deplasarile din campionat, asta dupa ce Guabira venea in urma a cinci infrangeri consecutive pe teren strain.


Scandalul cu Chavez n-a avut implicatii serioase in randul echipei, Wilstermann reusind sa castige in cele din urma disputa cu San Jose. Desi este un om important, poate fi inlocuit, iar formatia gazda sa aiba prestatii bune si-n urmatoarele runde. De cand Guabira s-a reintors in prima liga, am vazut patru dueluri directe la Cochabamba. In trei dintre ele am urmarit cel putin trei goluri, iar cel de-al patrulea s-a incheiat 1-1, scor stabilit inca din prima repriza. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
26 / 0 / 29
Calcul:
-688 RON
ROI:
-12.5 %
Pariuri:
468 / 14 / 364
Calcul:
-1 272 RON
ROI:
-1.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 55
26 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 851
468 / 14 / 364
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri