Jorge Wilstermann – Bolivar: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Jorge Wilstermann - Bolivar, din Bolivia.

Marti seara, de la ora 21:00, pe “Estadio Félix Capriles”, avem meciul Jorge Wilstermann - Bolivar, din Bolivia.

Jorge Wilstermann - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

J Wilstermann a reusit sa scoata un egal in runda precedenta, cu Vinto, intr-o partida considerata in deplasare. Dar cum cele doua evolueaza pe acelasi stadion, ma asteptam ca Wilstermann, implicata in lupta pentru Copa Libertadores, sa castige. A dezamagit insa, dar si-a procurat totusi 7 lovituri de colt. Wilstermann este una dintre formatiile din Bolivia care se bazeaza mult pe fazele fixe. In campionat, se afla pe locul 5, cu 39 de puncte adunate in 24 de runde, golaveraj 34-25. Pe teren propriu, Wilstermann are cinci meciuri la rand in campionat fara infrangere.

Bolivar - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bolivar a ratat o oportunitate imensa in etapa precedenta de a se distanta, poate decisiv, in lupta pentru titlu. Trupa din La Paz a remizat, acasa, cu Always Ready, scor 0-0. Gazdele au avut un penalty la Riquelme, nedat de arbitru. Centralul partidei si-a recunoscut dupa meci greseala, dar atacantul lui Bolivar a spus ca arbitrul i-a spus ca n-a putut sa dea lovitura de la 11m fiindca “l-ar fi suspendat pentru un an”. Bolivar continua sa fie pe prima pozitie in campionat, cu 46 de puncte stranse in 24 de etape, golaveraj 56-26. Pe teren propriu, n-a pierdut in acest sezon si a incasat doar 6 goluri. In deplasare, este o alta poveste, cu 20 de goluri luate. 

Jorge Wilstermann - Bolivar: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este ultima oportunitate pentru Wilstermann de a se mai implica in lupta pentru Copa Libertadores. Chiar daca e in batalia pentru titlu, Bolivar poate incasa gol lejer in deplasare. Sunt doua remize consecutive de 1-1, dar ambele la La Paz. Sunt doua formatii care pun mare pret pe fazele fixe, asa ca mai bine ma axez pe aceasta piata, mai ales c-o gasim disponibila la Betano, o casa de pariuri de top.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 9,5 cornere