John Isner - Juan Martin Del Potro. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda o partida din optimile Roland Garros, la o cota de 1.46

John Isner - Juan Martin Del Potro. Pontul lui IulianGGMU

Luni, 4 iunie, John Isner si Juan Martin Del Potro vor juca pentru un loc in sferturi, de la ora 15:00, cei doi tenismeni se vor infrunta in optimile Roland Garros. Meciul se joaca pe arena “Suzanne-Lenglen”, fiind a treia partida programata, dupa Schwartzman vs Anderson si Kerber vs Garcia.


John Isner (10 ATP) este recunoscut pentru modul sau excelent de a trimite serviciul ce cu greu se pot returna, aici fiind avantajat si de cei 208 cm pe care ii are. De asemenea, in cele trei meciuri disputate pana acum, la acest turneu, americanul in varsta de 31 de ani, are deja la activ 83 de asi, 83 de puncte in care adversarii intalniti n-au avut reactie. Totusi, nici adversarii n-au fost pe masura, Rubin, Horacio Zeballas si Pierre-Hugues Herbet, vin din afara primelor 85 de locuri, iar acest lucru s-a vazut si din prestatia lor, argentinianul Zeballos fiind singurul ce a putut lua un set si acela, evident, la tie-break. Pe de alta parte, parcursul ce l-a adus pe Isner pana in turul 4, este maximum ce a putut sa ofere de-a lungul participarilor la Roland Garros, tot aici s-a oprit si in 2014 sau 2016.


Dupa o perioada in care accidentarile la incheietura nu l-au lasat sa-si desfasoare activitatea, tinandu-l mult timp pe bara, Juan Martin Del Potro (6 ATP) a inceput sa joace constant inca de la primul turneu al lui 2018, reusind un tur trei la Australian Open, castigand apoi la Acapulco si Indian Wells, dar pe suprafata dura. In varsta de 29 de ani, argentinianul are la activ un US Open castigat, dar si semifinala la Roland Garros si Wimbledon. Pentru a incerca sa-si egaleze cel putin acele performante, “Delpo” a inceput timid sezonul pe zgura, parasind Madrid si Roma, inca din turul secund, ceea ce l-a ajutat in decizia de a avea mai mult timp de pregatire pentru French Open, competitie, unde, a trecut lejer de Nicholas Mahut (3-1); Jullien Benneteau  si Albert Ramos. ultimii doi fiind invinsi in minimum de seturi.


Este prima lor intalnire directa pe zgura

In zece ani de meciuri directe, este pentru prima data cand Isner si Del Potro se vor infrunta pe zgura, o suprafata pe care americanul nu isi poate face jocul atat de bine, cel putin nu cand este pus in dificultate. ceea ce s-a vazut si in luna martie, cand l-a invins cu 2-0 pe argentinian, in semifinalele ATP Miami, profitand de faptul ca s-a jucat pe hard, suprafata preferata de John. Pe de alta parte, trebuie remarcate meciurile in care Isner evolueaza, in sase din cele noua seturi castigate, s-a impus la tie-break. De data aceasta nu exclud ca din nou meciul sa aiba cel putin un asemenea set, insa, per total, Del Potro sa fie mai bun, castigand datorita retururilor.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.46
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1802 / 34 / 1121
Calcul:
-10 152 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
50 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2962
1802 / 34 / 1121
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Juan Martin Del Potro castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide