Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Jeonbuk - Suwon: Ponturi fotbal K-League

Pentru Jeonbuk este o ocazie tocmai buna sa revina pe primul loc, dar este cu gandul la returul optimilor AFC

Duminica, 23 iunie 2019, in prima liga de fotbal din Coreea de Sud, de la ora 13:00, pe “Jeonju World Cup Stadium”, are loc Jeonbuk - Suwon, un meci din etapa a 17-a.

Jeonbuk: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este o perioada aglomerata pentru Jeonbuk, avand in vedere ca este obligata sa joace din patru in patru zile. Saptamanile astea se joaca turul si returul optimilor Champions League Asia, unde ea este angrenata. Unul dintre aceste meciuri l-a jucat la mijlocul acestei saptamani, cand a scos un egal, in China, 1-1, cu Shanghai SIPG. In campionat merge la fel de bine, se afla pe locul al doilea, insa, cu o victorie sau un egal in meciul de duminica, trece pe primul loc. Intre ea si echipa de pe primul loc este o diferenta minima, dar Jeonbuk are un meci mai putin.

Suwon: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa are probleme in ultimul timp, vine dupa o serie de cinci meciuri deloc reusite. In tot acest timp, Suwon a reusit sa obtina un singur succes, acasa, in disputa cu Pohang. De asta ramane pe loc de play-out, aceasta se afla pe locul 8, cu 18 puncte. Distanta intre ea si ultimul loc de play-off este de trei lungimi si poate anula aceasta diferenta, desi nu este un meci deloc usor. Faptul ca urmeaza sa joace in deplasare este un motiv sa nu aiba mari asteptari, in cele opt asemenea jocuri a reusit doua victorii si de doua ori mai multe infrangeri.

Jeonbuk - Suwon: Cote la pariuri si predictii pariuri

Jeonbuk este echipa mai buna, ea si-a aratat nivelul bun si in tur, cand a dispus cu 4-0 de Suwon. Este un moment mai special acum, pentru ca este etapa dintre turul si returul optimilor Champions League Asia. Totusi, cred ca este important si sa joace la un nivel bun in campionat, acolo unde vizeaza titlul. In alta ordine de idei, am sa optez pentru un pariu pe goluri in detrimentul unuia pe victoria gazdelor, pentru ca ma astept sa nu vedem Jeonbuk-ul din etapa obisnuite si am spus mai sus de ce.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 1 / 25
Calcul:
-596 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1542 / 29 / 947
Calcul:
-6 998 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 61
35 / 1 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1542 / 29 / 947
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 3.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept