Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Jarry - Tiafoe. Pronosticuri ATP Indian Wells

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Jarry si Tiafoe, de la ATP Indian Wells, la o cota de 1.40.

Jarry - Tiafoe. Pronosticuri ATP Indian Wells

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Jarry - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jucator de zgura


Jarry este un tenismen de 23 de ani venit din Chile, clasat pe locul 86 mondial. Asta dupa ce stagiunea precedenta a incheiat-o pe pozitia a 43-a ATP. Insa infrangeri pe linie in primele sase turnee ale anului au facut ca Nicolas sa cada atat de mult in clasament. Daca pe hard nu aveam mari pretentii de la el, Jarry a dezamagit pe zgura, pierzand la Cordoba, Buenos Aires si Rio, de fiecare data cu adversari cel putin accesibili. Este prima sa prezenta la Indian Wells


Tiafoe - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dezamagitor in ultima vreme


Tiafoe a fost marea surpriza de la Australian Open, unde a ajuns pana in sferturile de finala, scos de Nadal in minimum de seturi. Dupa turneul reusit de la Melbourne, americanul de 21 de ani a pierdut in primul tur atat la New York, cat si la Delray Beach. La Acapulco, a trecut de runda inaugurala, dar a pierdut in turul urmator cu McDonald (SUA), scor 7-6, 5-7, 3-6. La ultimele doua editii, a parasit de fiecare data competitia dupa prima partida.


Jarry vs Tiafoe: Rezultate directe (H2H)

Este prima intalnire dintre cei doi.


Jarry vs Tiafoe: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Tiafoe are o cota de 1.40 la victorie, iar Jarry primeste 2.90 pentru un succes. Chiar daca Frances a fost dezamagitor dupa Melbourne, tot ar trebui sa se impuna in fata unui jucator de zgura, intr-un turneu desfasurat in State, in conditii optime pentru el. Sigur, Nicolas are un serviciu interesant pentru un zgurist, dar un Tiafoe aflat intr-o zi buna ar trebui sa-si procure multe sanse de break. Americanul este solid atunci repune mingea in joc, lovind foarte rapid dupa prima executie. Nu vad niciun motiv pentru care Tiafoe ar putea sa cedeze acest duel.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Tiafoe castiga