Japonia - Scotia. Pronosticuri CM de Rugby

Nu se stie sigur daca meciul se va juca.

Duminica, de la ora 13:45, pe "Nissan Stadium" din Yokohama, avem partida Japonia - Scotia, din grupa A de la CM de Rugby. Europenii au nevoie de un succes si de bonusul suplimentar ofensiv pentru a merge mai departe.

Japonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Japonia a jucat excelent ca tara gazda pana acum. Intr-o grupa destul de dificila, niponii pastreaza sanse reale de a trece mai departe. Dupa un succes usor chinuit cu Rusia, 30-10, in care japonezii s-au vazut nevoiti sa riposteze dur in repriza secunda, a urmat o victorie incredibila pentru multi, 19-12 cu Irlanda. Din nou, repriza secunda a fost magistrala, una castigata de Japonai cu 10-0. Cea de-a treia partida din grupa a insemnat acelasi deznodamant, 38-19 cu Samoa. Niponii au obtinut punctul suplimentar ofensiv la ultima faza a partidei. Un eseu care ar putea insemna calificarea in sferturile de finala.

Scotia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Scotia n-a miscat in primul duel din grupa, 3-27 cu Irlanda. A parut o echipa greoaie, fara sanse in ofensiva. Doar ca-n urmatoarele doua meciuri a marcat 95 de puncte si n-a incasat niciunul, 34-0 cu Samoa si 61-0 cu Rusia. Sigur, adversare mult mai slabe, insa ramane acest aspect. Din pacate, Scotia s-ar putea sa nu poata sa-si apere sansele. Cu toate astea, din declaratiile tehnicianului Townsend, jucatorii sunt montati pentru orice s-ar intampla.

Japonia - Scotia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Acum patru ani, Scotia invingea Japonia la Campionatul Mondial cu 45-10. Desi niponii au progresat, un rezultat asemanator n-ar fi exclus, mai ales ca europenii au nevoie de un succes plus punctul bonus ofensiv pentru a merge mai departe. Marea intrebare ramane insa daca meciul se va disputa. Scotienii ameninta cu procese impotriva Federatiei Internationale, dar totul pare acoperit de regulament. Cu toate astea, pare un duel mult prea important pentru a crea un precedent ce n-ar face bine nimanui. Japonezii sigur vor sa se califice pe teren si cred ca toate partiile implicate doresc sa fie duminica pe teren. Daca se va intampla, experienta si motivatia scotienilor ma determina sa aleg urmatorul pronostic.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Scotia + 1,5 HA