Japonia (F) — Canada (F): ponturi JO Tokyo

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Japonia (F) - Canada (F), de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Miercuri, de la ora 13:30, pe “Sapporo Dome”, avem meciul Japonia (F) - Canada (F), din grupa E de la turneul feminin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. 

Japonia (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Japonia (F) este campioana mondiala din 2011, insa la turneul final de acum doi ani, niponele au parasit competitia inca din optimile de finala. In plus, la JO de la Rio nici nu au reusit sa se califice. Cea mai buna performanta vine in 2012, cand au jucat finala, pierduta cu SUA, scor 1-2. Japonia vine dupa victorii concludente in meciurile amicale, cu 28 de goluri marcate in cele cinci partide din acest an.

Canada (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Canada este medaliata cu bronz la ultimele doua editii ale Olimpiadei si ataca acest turneu final cu cea mai buna echipa. Sunt jucatoare cu experienta in spate, avand peste 100 de partide la echipa nationala. La Rio, Canada a pierdut in semifinale cu Germania, scor 0-2, dar a castigat finala mica, dupa 2-1 cu Brazilia. In ultimele patru partide amicale, Canada n-a incasat gol, desi a avut adversare precum Brazilai si Anglia. 

Japonia (F) - Canada (F): Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Este o grupa in care toata lumea va invinge Chile, asa ca acest meci conteaza foarte mult. Dar cum niponele joaca acasa, presiunea e mai mare pe ele. Niciodata in istoria confruntarilor dintre cele doua nationale nu s-au inscris mai putin de doua goluri. Desi niciuna nu se va arunca in atac din start, ambele echipe detin suficiente arme pentru a fi periculoase in ofensiva.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 7
Calcul:
+329 RON
ROI:
15.0 %
Pariuri:
889 / 31 / 668
Calcul:
-1 083 RON
ROI:
-0.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 25
15 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1594
889 / 31 / 668
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde