Jan Lennard Struff — Tommy Paul: pronosticuri Tenis ATP Parma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Struff vs. Paul.

Joi, 27/05/2021, nu mai devreme de ora 15:30, Jan Lennard Struff si Tommy Paul vor juca in faza sferturilor de finala a turneului ATP de la Parma (Italia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.95 @ Jan Lennard Struff vs. 1.87 @ Tommy Paul.

JAN LENNARD STRUFF (#42 ATP)

La o saptamana distanta de cand implinea varsta de treizeci si unu de ani – chiar la inceputul lunii curente a sezonului regulat – neamtul a jucat prima lui finala de nivel ATP World Tour la simplu, pe zgura turneului ATP de la Munchen (a pierdut la limita duelul cu gruzinul Nikoloz Basilashvili). Au urmat doua evolutii slabe pentru Jan Lennard Struff la Masters-urile de la Roma si Madrid, iar aici pe zgura de la ATP Parma a avut mari batai de cap in faza optimilor de finala cu necunoscutul Flavio Cobolli (6-4 4-6 7-6).

  • VICTORII Struff vs. Paul: nu au jucat

TOMM PAUL (#55 ATP)

A implinit si el tot in aceasta luna varsta de douazeci si patru de ani, are resedinta la Delray Beach – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Brad Stine! Fost numar trei mondial la nivel de juniori, a crescut jucand pe terenuri de zgura in North Carolina, acest aspect pregatindu-l pentru cea mai importanta performanta pe care a reusit-o la nivel de juniori – campion la simplu la Roland Garros!

  • VICTORII Paul vs. Struff: nu au jucat

Jan Lennard Struff – Tommy Paul: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez un duel oarecum echilibrat pana la un punct, pentru ca au stiluri de joc asemanatoare bazate pe un prim serviciu percutant si lovituri puternice in special de pe parte de forehand – minusul ambilor facandu-si simtita prezenta cand sunt atacati pe backhand! Jan Lennard Struff a petrecut ieri pe teren aproximativ doua ore si jumatate in duelul cu Flavio Cobolli, timp in care i-a oferit mult mai tanarului sau adversar patru oportunitati de break – toate cele patru fructificate de acesta (la randu-i, neamtul a izbutit sa fructifice tot un total de patru mingi de break). De cealalta parte, americanul Tommy Paul a trecut in runda inaugurala de italianul Stefano Travaglia (7-5 6-4) si-n faza optimilor de finala de cehul Jiri Vesely (6-7 7-6 6-3); in primul meci tenismenul din Statele Unite nu i-a oferit adversarului vreo oportunitate de break, iar in cel de-al doilea si-a cedat serviciul o singura data (asadar, o mare siguranta pe propriul serviciu pentru american, un aspect extrem de important mai ales pe zgura, in conditiile in care a si infruntat tenismeni cu mult mai mare experienta si valoare decat acel Flavio Cobolli).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 36
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Tommy Paul