Jack Sock - Nikoloz Basilashvili. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Jack Sock si Nikoloz Basilashvili, de la US Open, la o cota de 1.54.

Jack Sock - Nikoloz Basilashvili. Pontul lui Paul

Turul II de la US Open programeaza in aceasta noapte, undeva in jur de ora 02:00, duelul dintre Jack Sock si Nikoloz Basilashvili. Acum 8 luni, am fi pe mers cu ochii inchisi pe american. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, Basilashvili a cucerit primul titlu ATP din cariera, insa tot nu-l vad capabil sa treaca de Jack pe hard.


Jack Sock a cazut pana pe locul 18 in clasamentul mondial, asta pentru ca americanul are un sezon complet ratat. De exemplu, intre Roma si US Open n-a castigat niciun meci. Au fost sapte eliminari in rundele inaugurale si s-a cam ales praful de toata munca din stagiunea precedenta. Sigur, la Cincy a fost vorba si de o usoara accidentare la spate, insa increderea pare sa-i lipseasca lui Jack.

In primul tur, n-a stat foarte mult timpe pe teren cu Andreozzi, pe care l-a invins cu 6-0, 7-6, 6-2. Americanul a avut cifre solide la serviciu, 70% la frecventa primului, 77% la eficienta pe primul serviciu si 65% pe cel de-al doilea. 


Nikoloz Basilashvili este din Georgia si a urcat rapid in ultimele 3 luni in clasamentul ATP, pana pe pozitia a 37-a. Sigur, il stiam un jucator activ, de pluton ce-i drept, insa unul ce te poate surprinde. Iar Nikoloz a venit cu surpriza, castigand titlul de la Hamburg, Germania, desi a fost nevoit sa joace in calificari. In ultimul act, l-a invins pe Leonardo Mayer, scor 6-4, 0-6, 7-5. 

A trecut printr-un meci de cinci seturi in runda inaugurala, 6-2, 4-6, 6-2, 2-6, 6-4 cu Bedene. Seturi relativ scurte, iar ne-am dat inca o data seama ca Basilashvili nu este chiar jucatorul in care sa-ti pui increderea intr-un duel BO5.


Sigur, in acest moment nici Jack nu reprezinta o garantie, din cauza numeroaselor dureri pe care le-a avut in acest sezon. Dar daca este pregatit din punct de vedere fizic, americanul are o constanta mai buna decat adversarul din Georgia. Ma astept la multe erori nefortate, deoarece ambii sportivi vor cauta sa incheie rapid punctele. Il vad pe Sock mai solid la serviciu, dar si cu un forehand mai puternic. Basilashvili nu ajunsese niciodata pana acum in turul II la US Open, asa ca aceasta este cea mai buna performanta a sa la turneul american. 

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.54
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 8 / 58
Calcul:
-1 302 RON
ROI:
-9.9 %
Pariuri:
698 / 29 / 521
Calcul:
-788 RON
ROI:
-0.6 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 132
65 / 8 / 58
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1251
698 / 29 / 521
Calcul
ROI: -0.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Jack Sock castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide