Ivo Karlovic – Pablo Andujar: pronosticuri Tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Karlovic vs. Andujar

Sambata, 09/01/2021, nu mai devreme de ora 01:00, Ivo Karlovic si Pablo Andujar vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.42 @ Ivo Karlovic vs. 1.55 @ Pablo Andujar!

IVO KARLOVIC (#148 ATP)

Va implini la finele lunii februarie frumoasa varsta de patruzeci si doi de ani si este de departe cel mai longeviv tenismen inca in activitate; vazut de multi drept cel mai bun servant din istoria “sportului alb”, veteranul croat are resedinta la Miami (Statele Unite), masoara in jur de 2,11m si beneficiaza de suportul perechii de antrenori formate din Goran Dragicevic & Mirko Pehar! Onoreaza cu prezenta pentru a douasprezecea oara in cariera turneul ATP World Tour de la Delray Beach, competitie pe care a si reusit sa o castige o data (2015), plus o finala pierduta la letonul Ernests Gulbis (2010).

  • VICTORII Karlovic vs. Andujar: nici o victorie

PABLO ANDUJAR (#59 ATP)

Si el va implini peste aproximativ doua saptamani varsta de treizeci si cinci de ani si face parte din grupul veteranilor, avand multa experienta la cel mai inalt nivel; “zgurist” la baza ca mai toti conationalii iberici, are resedinta la Valencia (Spania), masoara in jur de 1,80m si este antrenat de Carlos Calderon! Ciudat sau nu, Pablo Andujar n-a mai participat in trecut la turneul de la Delray Beach, pornind deseori pregatirea pentru Australian Open onorand cu prezenta turneul qatarez de la Doha (hard outdoor).

  • VICTORII Andujar vs. Karlovic: 7-6 6-4 (Miami, 2019, hard outdoor)

Ivo Karlovic – Pablo Andujar: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata de spaniol, pentru simplul fapt ca veteranul croat a ajuns intr-un punct in care in afara de serviciul-bomba pe care-l poseda si urcarile dese la fileu unde voleul reprezinta o alta lovitura cheie, nu prea se mai poate baza pe alte lovituri; ideea jocului practicat in sezonul precedent si cel mai probabil si-n sezonul precedent de Ivo Karlovic este simpla: scurtarea pe cat de mult posibil a punctelor, pentru ca nu-l mai ajuta nici conditia fizica, avand alonja si varsta de asa natura. De cealalta parte, favoritul Pablo Andujar isi va consolida fara prea mari probleme serviciul si va cauta momentele propice pentru a pune mingea in teren la retur si a-l pasa din schimbul doi-trei de mingi pe oponent. In meciul direct din urma cu doi ani de pe asfaltul de la Miami, ibericul nu si-a cedat serviciul, oferindu-i croatului doar o oportunitate de break, undeva in debutul partidei – imediat salvata.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Primul set şi meciul @ Andujar