Israel - Scotia: Ponturi pariuri Uefa Nations League

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Israel - Scotia, la o cota de 1.40

Israel - Scotia: Ponturi pariuri Uefa Nations League

Joi seara, de la ora 21:45, “Sammy Ofer Stadium” gazduieste duelul dintre nationalele Israeulului si Scotiei, infruntare ce face parte din Grupa 1 a League C.


Israel - informatii generale, echipa probabila


Nationala Israelului a inceput aventura in Uefa Nations League cu o infrangere digerata foarte greu si asta deoarece a evoluat foarte bine in Albani, adversarii marcand la singura ocazie clara de gol. Pe de alta parte, 2018 nu este tocmai un an care sa-i starneasca amintiri placute, deoarece in toate cele trei meciuri disputate pana acum a pierdut de fiecare data, cu echipa mai mult decat accesibile. Ultimul succes pe care Israel l-a bifat intr-un meci oficial a fost pe 6 octombrie 2017, Eitan Tibi marca unicul gol al disputei cu Liechtenstein.

Cea mai recenta disputa a avut loc in urma cu o luna, pe 11 septembrie evolua in Irlanda de Nord, unde si pe fondul unui adversar bine pregatit sa raspunda pe faza de aparare, a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, ceea ce inseamna ca selectioner Andi Herzog inca n-a bifat primul succes in aceasta postura.

Israel: Harush – Tibi; Yeini; Habashi – Tawatha; Peretz; Natkho; Kayal; Dasa – Dabbut; Hemed


Scotia - informatii generale, echipa probabila


Cu un antrenor nou de la inceputul acestui an, Scotia nu se poate lauda cu rezultate notabile, iar in cele sase meciuri disputate in 2018, are doua victorii si alte patru infrangeri. Partea buna este ca a inceput cu dreptul campania Uefa Nations League, a reusit in chiar primul si singurul meci jucat de pana acum sa castige cu 2-0 in fata Albaniei, Naismith a fost singurul marcator al acelui meci, deoarece un alt gol a venit din partea adversarilor, care si-au introdus mingea in proprie poarta.


Conform prestatiei din ultimele doua deplasari din meciuri oficiale, Scotia a aratat un fotbal solid, a inscris de cel putin doua ori in fata unor nationale precum Lituania (0-3) si Slovenia (2-2).

Scotia: McGregor – Souttar; Mulgrew; Tierney – Snodgrass; Armstrong; McDonald; McGinn; Robetson – McBurnie; Naismith


Cu toate ca sunt despartite de aproape 50 de locuri in topul FIFA, cred ca echilibrul trebuie sa fie cel care o sa domneasca in partida de la Haifa si astept sa vedem asta si pe tabela. Presiunea este mai mare pe echipa gazda, din acest motiv inclin sa vedem mai multa atentie pe faza de aparare, iar atacurile sa fie purtate atent si asta sa aduca cel mult un gol in prima repriza. De altfel, in ultimele trei meciuri jucate acasa de Israel, in prima repriza am avut acelasi scor, 0-0.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 2 / 32
Calcul:
-705 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
1790 / 34 / 1113
Calcul:
-10 010 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
45 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2944
1790 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fara gol intre minutele 0-40
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide