Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Isloch - Dinamo Minsk. Pariul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul dintre Isloch si Dinamo Minsk din prima liga a Belarusului.

Duel dezechilibrat in aceasta etapa din Belarus Vysshaya Liga intre Isloch, grupare ce are printre cele mai slabe ofensive din campionat si Dinamo Minsk, cu a doua cea mai buna defensiva. 


Echipa gazda se afla pe locul 9 al clasamentului dupa ce a reusit sa adune doar jumatate comparativ cu punctele stranse de adversara sa, 17 la numar. Dinamo are un meci mai putin disputat si ocupa in prezent locul 3 al clasamentului, cu 34 de puncte.


Cele doua au disputat deja meciul tur iar la inceputul lunii aprilie am avut o remiza fara goluri, scor 0-0. De altfel, ele au printre cele mai scazute medii de goluri din intreg campionatul, doar 1.4 goluri/meci in disputele celor de la Isloch (cu doar 3 meciuri cu Peste 2,5 goluri si alte 13 in care au fost Sub 2,5 goluri) si 1.8 in cele ale lui Dinamo (cu 4 meciuri de Peste 2,5 goluri si 11 de Sub 2,5 goluri).


Nici in forma de moment niciuna dintre cele doua adversare nu impresioneaza din punct de vedere al golurilor. In ultimele cinci etape din campionat Isloch Minsk a inregistrat 2 remize si 3 infrangeri, cu un golaveraj foarte slab de 1/5. De cealalta parte, Dinamo Minsk se afla intr-o situatie total opusa si vine dupa 3 victorii si 2 remize, golaveraj de 6/3.


Nu cred ca Isloch poate avea mari asteptari de la aceasta partida si nu va reusi sa marcheze, in timp ce Dinamo, tinand cont ca a disputat si partida retur cu Derry City din preliminariile Europa League la mijlocul saptamanii, se va multumi sa marcheze iar apoi sa tina de rezultat.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2,5