Islanda - Norvegia. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda un meci amical, la o cota de 1.54

Islanda - Norvegia. Pontul lui IulianGGMU

Sambata este una dintre ultimele oportunitati pentru tarile calificate la Cupa Mondiala, de a-si testa limitele in partide de pregatire. Islanda este una dintre ele, nationala “vikingilor” urmand sa joaca impotriva Norvegiei, intr-o confruntare programata sa inceapa la ora 21:00, pe “Laugarddalsvollur”.


Islanda a fost printre primele nationale care si-au anuntat deja lotul final, Heimir Hallgrimsson fiind deja hotarat asupra celor mai buni 23 de jucatori selectionati. “Vikingii” au mers bine in preliminarii, reusind sa incheie in postura de lideri, lasand in spate echipe cu mai mari pretentii, precum Croatia, Ucraina si Turcia, insa, au depins enorm de disputele pe care le-au avut pe teren propriu. Gratie si marelui absent, Gylfi Sigurdsson, golgheter in aceste preliminarii, Islanda s-a calificat in premiera la Campionatul Mondial. Putini stiu ca Hallgrimsson a cerut sa aiba cel putin sapte meciuri de pregatire pana la inceputul turneului final, iar Islanda este una dintre nationalele cu cele mai multe confruntari amicale De sase ori angrenata in astfel de dueluri, aceasta a reusit sa castige cu Indonesia (6-0 si 4-1), insa, atunci cand a avut adversari pe masura, a fost mereu depasita si aici ma refer, in special, la ultimele doua confruntari, 0-3 cu Mexic si 1-3 cu Peru.

Islanda debuteaza la Campionatul Mondial pe 16 iunie, intr-un duel impotriva Argentinei, ce se va disputa pe “Otkrytiye Arena” (Moscova). Din Grupa D mai fac parte si Nigeria, cat si Croatia.


Ambele echipe se cunosc foarte bine, este, aproape, ca si cum joci tu impotriva ta. Cunosc toti jucatorii islandezi, stiu ca este un meci special, a spus Lars Lagerback, citat de visir.is


Norvegia a ratat din nou calificarea la Campionatul Mondial, competitie unde nu a mai fost prezenta din 1998, cand reusea si cea mai buna performanta, iesirea din grupe. Totusi, a incheiat en-fanfare participarea in Grupa C, castigand cu 8-0 in fata celor de la San Marino si apoi a profitat de statutul de gazda, pentru a trece si de Irlanda de Nord (1-0). Seria victoriilor a continuat si in 2018, reusind in luna martie sa treaca la pas de Australia, 4-1, iar apoi, dupa cateva zile, Sigurd Rosted (Gent), a inscris unicul gol al duelului cu Albania.


Cele doua nationale s-au mai intalnit in meciuri directe, Norvegia castigand cu 3-2 in urma cu doi ani, cand pe banca islandezilor era Lars Lagerback, actualul selectioner al norvegienilor. Aflat timp de cinci ani la carma insularilor, Lagerback cunoaste foarte bine mentalitatea si potentialul jucatorilor Islandezi, astfel, probabil ca va juca din nou pe cartea contraatacului. In cele doua meciuri directe disputate in partidele de pregatire, ambele au reusit sa inscrie.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.54
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Norvegia marcheaza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide