Islanda - Croația. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica a ales un pariu cu o cotă de 1,50 pentru această confruntare din Grupa D a Cupei Mondiale și mizează pe cel puțin un gol marcat de islandezi.

Islanda - Croația. Pontul lui Nica

Islanda și Croația se vor întâlni marți, 26 iunie, de la ora 21.00, la Rostov, într-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale din Rusia.


Situația în această grupă, din care mai fac parte Argentina și Nigeria, este una foarte delicată. Croația are 6 puncte și a obținut ”biletele” pentru optimi. 


Islanda păstrează șanse mici de calificare, având doar un punct. Insularii au nevoie de o victorie în disputa cu croații, cu condiția ca Nigeria să nu câștige, sau de preferat să piardă, iar la final să aibă un golaveraj mai bun decât Argentina.


Islanda a remizat cu Argentina în meciul de debut (1-1), apoi a pierdut cu Nigeria (0-2), meci în care a ratat și un penalty. Islanda are o echipă bine organizată, formată din adevărați luptători, compensând astfel lipsa de talent a unor jucători. În niciun moment nu trebuie să uităm că Islanda e capabilă să pună probleme oricărei formații.


Croația este la adăpostul celor 6 puncte acumulate și a unui golaveraj de 5-0. Entuziasmul a fost mare după 2-0 cu Nigeria și uriaș după acel 3-0 cu Argentina. Croații sunt văzuți acum printre favoriții la câștigarea trofeului, după ce mai multe echipe mari au avut evoluții penibile la Mondial.


Presa europeană scrie că selecționerul Dalic va face multe schimbări în ”unsprezecele” de start, având în vedere că echipa sa are deja calificarea în buzunar. Unele publicații vorbesc chiar de 8 jucători care vor fi menajați în vederea disputării partidelor din optimi. Lotul croat este oricum unul redutabil, dar relațiile de joc ar putea avea de suferit între fotbaliștii, de obicei rezerve, care vor fi introduși.


Nicidecum nu o văd pe Islanda favorită la acest meci, dar cred că nordicii vor lupta până la capăt și se vor agăța cu dinții de fiecare minge. Sunt convins că vor reuși să înscrie măcar un gol în poarta unei Croații care se anunță puțin mai relaxată ca în primele două meciuri din Grupa D.


Echipele probabile:


Islanda (4-4-2): Halldorsson; Saevarsson, Arnason, Ragnar Sigurdsson, Magnusson; Gislason, Gunnarsson, Gylfi Sigurdsson, Bjarnason; Bodvarsson, Finnbogason. 


Croația (4-2-3-1): Subasic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic; Rakitic, Modric; Rebic, Kramaric, Perisic; Mandzukic.  


Clasament:


5b313d74194ca_1529953652.jpg

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri Islanda - Peste 0,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide