Irlanda - Samoa. Pronosticuri CM de Rugby

Victoria cu punctul bonus ofensiv ii duce pe irlandezi in "sferturi".

Sambata, de la ora 13:45, pe "Level5 Stadium" din Fukuoka, avem meciul Irlanda - Samoa, din grupa A a Campionatului Mondial de Rugby. 

Irlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Irlanda a trecut fara probleme de Scotia in prima partida, 27-3, afisand o aparare metodica pe centru si nedand posibilitatea adversarilor sa se apropie prea des de zona periculoasa. In cea de-a doua disputa insa, Irlanda a cedat cu nationala gazda, Japonia, 12-19. Un esec la care nu se astepta multa lume, mai ales ca europenii n-au fost in stare sa puna niciun punct pe tabela in repriza secunda. Cu Rusia, 35-0, a fost o victorie de serviciu, fara complicatii. Henshaw intra in prima echipa dupa ce-a stat pe margine accidentat in primele trei partide. Schmidt va face 11 schimbari pentru acest duel, apeland la multi jucatori odihniti.

Samoa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Samoa a fost condusa la pauza de Rusia, 5-6, dar a reusit o a doua repriza excelenta si s-a impus cu 35-9. A fost singurul succes pentru insulari, care au pierdut urmatoarele doua partide, 0-34 cu Scotia si 19-38 cu Japonia. Disciplinar, samoanii au fost la pamant cu scotienii, insa modul liber in care s-a jucat cu Japonia le-a permis sa puna destule puncte pe tabela. A fost totusi un singur eseu marcat, in minutul 73, de catre Taefu. Acesta a fost la un nivel al concentrarii mult mai bun decat in primele doua meciuri.

Irlanda - Samoa: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ce ne putem astepta de la acest duel? In primul rand, irlandezii nu vor vrea sa lase soarta calificarii la voia intamplarii. O victorie cu bonusul suplimentar ofensiv ii duce pe europeni in sferturile de finala. Totodata, daca meciul Japonia - Tara Galilor este anulat, Irlanda merge mai departe daca nu pierde cu Samoa. Insa aceasta decizie se va lua abia duminica dimineata. Asadar, Irlanda va intra pe teren convinsa sa marcheze +20 de puncte (fara eventuale transformari), avand si forte proaspete. Este ultima partida, iar Samoa e vlaguita. Insularii au pierdut ultimele 10 meciuri cu echipa de tier 1, deci nu anticipez vreo surpriza.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Irlanda - 23,5 HA