Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Irlanda - Irlanda de Nord: Ponturi pariuri Amicale

Irlanda si Irlanda de Nord vor pune orgoliile mai presus de orice, motiv pentru care ne asteptam la un meci cuminte

Irlanda - Irlanda de Nord: Ponturi pariuri Amicale

De la ora 21:45, la Dublin are loc meciul amical dintre Irlanda si Irlanda de Nord, infruntare ce are ca scop testarea jucatorilor inaintea meciurilor ce vor avea loc in Uefa Nations League.


Vezi întreaga ofertă de pariuri

Irlanda: Forma de moment, statistici, ultimele rezultate

Misiunea Irlandei s-a compromis inca dinainte sa inceapa, echipa nu a putut sa se ridice la nivelul Tarii Galilor si a Danemarcei, drept pentru care si-a pierdut deja orice posibilitatea de a se lupta pana in ultimul meci al anului. Ocupa ultimul loc in Grupa 4 din Liga B a Uefa Nations League, competitie unde a strans un singur punct dupa trei meciuri, urmand ca luni sa dispute ultimul meci al anului, in compania danezilor. Pe de alta parte, nu este o tragedie, asa cum bine a declarat si Martin O’Neill, inca selectioner al acesteia, deoarece s-au mai ratat campanii in cei cinci ani de mandat si mereu a luat-o de la capat, plus ca 2018 este un an in care echipa a suferit mult, din sapte meciuri a castigat unul singur, doua au fost remize si alte patru au insemnat infrangeri.


Irlanda de Nord: Forma de moment, statistici, ultimele rezultate

Este foarte greu de spus ceva care sa laude Irlanda de Nord, momentan este o nationala care pur si simplu a facut figuratie in 2018, iar singurele sale victorii au venit in meciurile de pregatire cu Coreea de Sud (2-1) si Israel (3-0), ambele disputate la Belfast. Este si ea antrenata de un O’Neill, dar el este Michael si sta pe banca din decembrie 2011, reusind performante incredibile cu o nationala atat de mica. Din pacate, acestea nu se aplica si cand vine vorba de Uefa Nations League, nord-irlandezii ocupand ultimul loc in Grupa 3 din Liga B, fara punct luat, ei pierzand toate meciurile cu Austria si Bosnia & Hertegovina. Ultimul mec al anului il va disputa duminica, contra Austriei.


Irlanda - Irlanda de Nord: Echipe probabile, accidentati, suspendati

Irlanda


Randoplf

Keogh; Duffy; Long

  Coleman; Hendrick; Whelan; Brady; McCLean

  Hourihane

  Robinson        Accidentaţi: Shane Long; Derrick Williams


Irlanda de Nord


Farrell 

McNair; Cathcart; Evans; Lewis

  Davis; Evans; Saville

  McGInn; Lafferty; Dallas


        Accidentaţi: Nu exista


Irlanda - Irlanda de Nord: Meciuri directe (H2H):

N-au avut ocazia de prea multe sa se intalneasca in ultimii ani, dar in perioada 94-2011, au avut cinci dueluri, trei dintre ele castigate de Irlanda, o singura data s-au impus nord-irlandezii, iar un alt meci s-a terminat la egalitate.


Irlanda - Irlanda de Nord: Cote si predictii la pariuri

Este mai mult un meci al orgoliilor, pana si un meci amical reprezinta motiv de mandrie pentru jucatorii celor doua tari, asa cum bine a reiesit din declaratiile lor din presa britanica. Stim foarte bine ca sunt echipe care pun accent pe aparare, rareori se intampla ca meciurile lor sa se termine spectaculos, iar faptul ca ambele n-au inscris in ultimele doua intalniri avute in Uefa Nations League vine sa confirme lucrul acesta si cred ca din nou partida se va desfasura intr-o singura directie, cea a echilibrului.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 1 / 25
Calcul:
-596 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1542 / 29 / 947
Calcul:
-6 998 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 61
35 / 1 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1542 / 29 / 947
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept