IR Reykjavik - Kopavogur. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre IR Reykjavik si Kopavogur, la o cota de 1.53

IR Reykjavik - Kopavogur. Pontul lui IulianGGMU

Joi seara, de la ora 22:15, pe IR Reykjavik si Kopavogur se intalneste intr-un meci din etapa cu numarul zece din Inkasso-deildin, cea de-a doua liga valorica din fotbalul islandez.

Principal obiectiv: evitarea retrogradarii

IR Reykjavik este o echipa cu probleme din ce in ce mai mari, ea se afla pe penultimul loc, cu sase puncte, fiind una dintre echipele care au obtinut cele mai slabe rezultate si astfel este nevoita sa-si faca deja griji pentru evitarea retrogradarii. Situatia echipei nu este deloc una usoara, dar daca ne raportam din punct de vedere al valorii lotului, ea trebuia sa se lupte la podium, fiind a doua formatie ca situatie financiara.

De doua luni fara punct luat acasa

Principala sa problema pare sa fie meciurile sustinute pe teren propriu, locul unde pana acum a disputat multe meciuri, dar ultimele cinci au fost infrangeri pe linie, dispute in care a inscris de doua ori. Este una dintre cele doua echipe care n-au luat nici macar un punct pe teren propriu, incasand de sase ori mai multe goluri decat a inscris.

Kopavogur este surpriza campionatului

Cu toate ca valoareaza jumatate de milion de euro si este a cincea intr-un clasament financiar, Kopavogur are ambitii mari, acum aflandu-se pe primul loc, cu 21 de puncte, cu o lungime peste Akranes, principala ei contracandidata. Este singura formatie care pana acum nu a pierdut. Din trei meciuri in care a jucat pe teren propriu, si-a trecut in cont sapte puncte, fiind si una dintre echipele care stiu cel mai bine sa inchida poarta aparata de Arnar Olafsson, asa cum a fost cazul in ultimele trei intalniri, reusind in acest timp sa bifeze doua victorii si un rezultat de egalitate.

Un singur pas gresit in ultimele cinci luni

Kopavogur este o echipa care a evoluat foarte bine si in Cupa Ligii, trofeu unde a reusit sa tina in sah echipe cu pretentii din prima liga, asa cum a fost cazul si in egalul contra celor de la Hafnarfjordur. In cele 15 meciuri jucate in tot acest interval, a pierdut o singura data si atunci in saisprezecimilor cupei, esec care a venit la pachet si cu eliminarea.

Diferenta de obiectiv

Diferenta aceasta dintre ele dateaza inca din 2010, atunci cand IR Reykjavik reusea sa se impuna ultima data intr-un duel direct si atunci tot dupa un meci pe care l-a disputat pe teren propriu. Kopavogur a castigat lejer ultimele sase astfel de intalniri, cel mai recent in urma cu un an, cand a dat trei goluri in returul Inkasso-deildin. Am toate motivele sa cred ca diferenta de valoare este mult prea mare intre ele, acesta este unul dintre motivele pentru care optez pe un succes al oaspetilor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 40
Calcul:
-1 276 RON
ROI:
-14.0 %
Pariuri:
1803 / 34 / 1123
Calcul:
-10 281 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
49 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2966
1803 / 34 / 1123
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Kopavogur castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide