Ioana Rosca – Linda Fruhvirtova: pronosticuri Tenis Hamburg ITF

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rosca vs. Fruhvirtova.

Vineri, 15/01/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Ioana Loredana Rosca si Linda Fruhvirtova vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.95 @ Ioana Loredana Rosca vs. 1.37 @ Linda Fruhvirtova!

IOANA ROSCA (#375 WTA)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Craiova (Romania), dar s-a mutat in Spania la varsta de trei ani, acolo incepand si tenisul pana la varsta de unsprezece ani cand a hotarat sa revina in tara natala; are in palmares doar cinci titluri ITF la simplu, dar nu mai putin de douazeci la dublu. Mai trebuie mentionat faptul ca a castigat Roland Garros-ul la dublu alaturi de conationala Ioana Ducu la junioare (2014) si ca ascensiunea i-a fost oarecum stopata de o accidentare grava la ligamentele unui genunchi (2017).

  • VICTORII Rosca vs. Fruhvirtova: nu au jucat

LINDA FRUHVIRTOVA (#749 WTA)

Are doar cinsprezece ani si este vazuta drept poate cel mai bun produs de viitor al cehoaicelor; talentanta din cale afara, ocupa a 10-a pozitie in prezent in ierarhia mondiala ITF a junioarelor, reusind in sezonul precedent sa ajunga pana in semifinalele de dublu de la Australian Open la nivel de juniori! Este dreptace, executa reverul cu ambele maini si are in palmares pana-n prezent o finala ITF de simplu (Monastir) si alta de dublu (Selva Gardena), ambele pierdute la limita anul trecut in luna decembrie.

  • VICTORII Fruhvirtova vs. Rosca: nu au jucat

Ioana Rosca – Linda Fruhvirtova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Specialistii o compara deja pe cehoaica in mare parte ca stil de joc cu o alta tanara si talentata tenismena care deja a ajuns acolo sus – americanca Cori Gauff; cu alte cuvinte, Linda Fruhvirtova a fost metaforic vorbind catalogata ca a fi una devarat “pitbull” pe terenul de joc, fiind o jucatoare care se deplaseaza excelent pe baseline, nu face deloc rabat de la efort si poseda lovituri puternice! Le-a invins fara drept de apel in primele doua runde pe Sofya Lansere (6-2 6-3), respectiv Elizabeth Halbauer (6-1 6-2), procurandu-si o sumedenie de oportunitati de break (cum spuneam, agresiva pe retur). Ioana Rosca a pornit din calificari, are deja patru meciuri jucate la ITF Hamburg si e posibil sa resimta oboseala, mai ales ca ultimele doua au fost echilibrate si solicitante atat cu nemtoaica Julia Middendorf (5-7 6-3 7-5), cat si cu romanca Nicoleta Dascalu (7-6 6-1); craioveanca masoara in jur de 1,78m si poseda un prim serviciu redutabil, finisat si-n numeroasele jocuri de dublu disputate, dar e extrem de vulnerabila pe cea de a doua minge de serviciu (de multe ori forteaza si a doua minge si face multe duble greseli).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 3 / 27
Calcul:
-1 508 RON
ROI:
-32.1 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
17 / 3 / 27
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Fruhvirtova